Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Τούχελ ζήτησε δημοσίως μεταγραφές

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Τούχελ ζήτησε δημοσίως μεταγραφές

Gazzetta team
Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Τούχελ ζήτησε δημοσίως μεταγραφές

bet365

Ο Γερμανός προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Τόμας Τούχελ, ζήτησε δημοσίως μεταγραφές από την διοίκηση του γαλλικού συλλόγου, «ειδικά αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Μπορεί να έχει ελλείψεις στο ρόστερ της μια ομάδα που διαθέτει παίκτες όπως ο Νεϊμάρ, ο Κιλιάν Μπαπέ ή ο Άνχελ ντι Μαρία; Όπως αποδείχθηκε στις δύο ήττες της Παρί Σεν Ζερμέν στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια της στην Ligue 1 (αμφότερες με σκορ 1-0 από Λανς και Μαρσέιγ), σαφώς και μπορεί!

Και ο Τόμας Τούχελ, παραμονές του αγώνα πρωταθλήματος με την Μετς (Τετάρτη 16/09, 22:00), έσπευσε να ζητήσει δημοσίως από την διοίκηση την ενίσχυση της ομάδας, «ειδικά αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Όπως εξήγησε ο Γερμανός προπονητής, «χάσαμε τέσσερις παίκτες (σ.σ. αναφερόμενος στους Τιάγκο Σίλβα, Μενιέ, Σουπό – Μοτίνγκ, Καβάνι) και μέχρι τώρα πήραμε τον Φλορέντσι. Άρα πρέπει να κάνουμε μεταγραφές». Σύμφωνα με τον Τούχελ, μάλιστα, η Παρί ψάχνει έναν κεντρικό αμυντικό ή έναν μέσο, ή και τους δύο.

Για το παιχνίδι με την Μετς, στο οποίο η Παρί «καίγεται» για νίκη – ανάσα, ο Τούχελ εξακολουθεί να μην υπολογίζει τον Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος αναρρώνει από κορονοϊό, αλλά επιστρέφουν οι Μαρκίνιος και Μάουρο Ικάρντι.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα