Ερέρα: «Νεϊμάρ και Μπαπέ θα παραμείνουν στην Παρί»

Ερέρα: «Νεϊμάρ και Μπαπέ θα παραμείνουν στην Παρί»

Κώστας Τόπας
Ερέρα: «Νεϊμάρ και Μπαπέ θα παραμείνουν στην Παρί»

bet365

Το μέλλον των Κιλιάν Μπαπέ και Νεϊμάρ, κλήθηκε να σχολιάσει ο συμπαίκτης των δύο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέ, Αντερ Ερέρα.

Αρκετά είναι τα δημοσιεύματα τα οποία θέλουν τον Μπαπέ να αποχωρεί το καλοκαίρι για την Ρεάλ και τον Νεϊμάρ να ετοιμάζει βαλίτσες για την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, ο μέσος της Παρί, Εντερ Ερέρα ανέφερε πως και οι δύο ποδοσφαιριστές είναι χαρούμενοι που ανήκουν στους Παριζιάνους και το ενδεχόμενο αποχώρησης τους μοιάζει απίθανο. Τουλάχιστον για τώρα.

«Δεν βλέπω καμία πιθανότητα να αποχωρήσουν από την Παρί. Τους βλέπω χαρούμενους εδώ. Δεν έχει σημασία το τι γράφεται. Επιπλέον, δεν νομίζω ότι τώρα ούτε η Ρεάλ αλλά ούτε και η Μπαρτσελόνα μπορούν να κάνουν τέτοιες μεγάλες μεταγραφές. Αν και δεν είμαι οικονομολόγος, το θωρώ αρκετά δύσκολο».

Ο Νεϊμάρ είναι ένας άνθρωπος με δυναμισμό ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει την ομάδα δυνατή και ενωμένη, οργανώνοντας γεύματα στο σπίτι του εκτός από τα γενέθλιά του. Είναι χαρά να μοιραστώ μαζί του τέτοιες στιγμέςΤον βλέπω να πλησιάζει να γίνει ο διάδοχος των Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο και να κερδίζει την Χρυσή Μπάλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 30χρονος μέσος.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα