ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Φάμπρεγας: Πήρε επική απάντηση από τη σύζυγό του για την καραντίνα!

Φάμπρεγας: Πήρε επική απάντηση από τη σύζυγό του για την καραντίνα!

Φάμπρεγας: Πήρε επική απάντηση από τη σύζυγό του για την καραντίνα!

Ο Σεσκ Φάμπρεγας φρόντισε να ενημερώσει τη σύζυγό του πως με την επιστροφή του ποδοσφαίρου θα σταματήσει εκείνος να έχει τόσο ελεύθερο χρόνο να της διαθέτει και πήρε πίσω τρομερή απάντηση!

Ο Ισπανός χαφ της Μονακό, κατά τη διάρκεια της καραντίνας γυμναζόταν και έτρεχε πολύ στους δρόμους του Πριγκηπάτου για να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση.

Η Ligue1 προς το παρόν έχει αποφασίσει διακοπή, αν και κυκλοφορούν πλέον σενάρια αναίρεσης και επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Παρ' όλα αυτά, με τις καθημερινές προπονήσεις και τη δουλειά, ο Φάμπρεγας θα αρχίσει σταδιακά να φεύγει όλο και περισσότερο από το σπίτι.

«Τρώγαμε με τη γυναίκα μου και της είπα πως το ποδόσφαιρο επιστρέφει. Έπειτα από τρεις μήνες, 13 εβδομάδες, 92 ημέρες και 2.208 ώρες που είχε την απόλυτη αφοσίωσή μου και ήμουν και με τα παιδιά στο σπίτι, την ενημέρωσα ότι δεν θα είμαι πλέον τόσο διαθέσιμος. Εκείνη μου απάντησε: “Ήταν ωραία που σε γνώρισα κανονικά, έχεις γίνει σπουδαίος άνδρας”»!

Cesc Fabregas: “While we were having dinner, I reminded my wife that football is coming back in just 2 days. After over...

Δημοσιεύτηκε από SPORTbible στις Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020

Φωτογραφίες: Getty Images / Ideal Image.