Παρί Σεν Ζερμέν: Έκανε δικό της τον Ικάρντι με 50+8 εκατ. ευρώ (vid)

Gazzetta team
Παρί Σεν Ζερμέν: Έκανε δικό της τον Ικάρντι με 50+8 εκατ. ευρώ (vid)

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Παρί Σεν Ζερμέν και Ίντερ τα βρήκαν οριστικά στα 50+8 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport».

Ρίχνει... άγκυρα στο Παρίσι ο Μάουρο Ικάρντι. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», Παρί Σεν Ζερμέν και Ίντερ συμφώνησαν για την παραχώρηση του Αργεντινού επιθετικού, αντί 50 εκατομμυρίων ευρώ συν οκτώ για διάφορα μπόνους.

Λιγότερα χρήματα σε σχέση με την οψιόν αγοράς που περιλάμβανε ο δανεισμός του Ικάρντι (70 εκατομμύρια ευρώ), αλλά πιο... ταιριαστή στην διαμορφωθείσα από τον κορονοϊό, οικονομική κατάσταση και στο ποδόσφαιρο.

Ο 27χρονος Ικάρντι, με είκοσι γκολ σε 31 συμμετοχές στη φετινή σεζόν ως δανεικός από τους Νερατζούρι στην ομάδα του Τόμας Τούχελ, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με την Παρί έως το 2024.

Τώρα αποκτά νόημα και το αινιγματικό μήνυμα της συζύγου και μάνατζερ του Ικάρντι, Γουάντα Νάρα, πριν από λίγες ημέρες.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα