Θέλει να κρατήσει τον Ικάρντι η Παρί και ο χρόνος πιέζει...

Θέλει να κρατήσει τον Ικάρντι η Παρί και ο χρόνος πιέζει...

bet365

Προσφορά την οποία πρέπει να επανεξέτάσει φέρεται να έχει κάνει η Παρί Σεν Ζερμέν στην Ίντερ για την αγορά των δικαιωμάτων του Μάουρο Ικάρντι. Δεν πλησιάζει το ποσό στην τιμή που είχαν συμφωνήσει οι δύο σύλλογοι όταν έκλεισαν τον δανεισμό, πιέζει ο χρόνος τους Παριζιάνους.

Τώρα που η Ligue1 διεκόπη με την Παρί Σεν Ζερμέν ν' αναδεικνύεται Πρωταθλήτρια Γαλλίας, η ομάδα του Νασέρ Αλ Κελαΐφι έχει τη δυνατότητα και την άνεση ν' ασχοληθεί με τα μεταγραφικά ζητήματα.

Σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, οι Πρωταθλητές θέλουν να κρατήσουν τον Ικάρντι που φέτος αγωνίστηκε σ' εκείνους ως δανεικός από την Ίντερ και πέτυχε 20 γκολ σε 31 συμμετοχές.

Το ποσό που είχαν συμφωνήσει οι δύο σύλλογοι για πιθανή αγορά φτάνει στα 70 εκατομμύρια ευρώ, με την Παρί να έχει κάνει πρόταση αυτή τη στιγμή στα 50+10 εκατομμύρια. Το μέρος των μπόνους, όμως, πολύ δύσκολα μπορεί να εξασφαλιστεί για τους «νερατζούρι», αφού οι στόχοι που έθεσαν οι Γάλλοι είναι αρκετά δύσκολοι.

Τα 70 εκατομμύρια που είχαν οριοθετηθεί για κανονική μεταγραφή είναι όρος με ισχύ μέχρι την 31η Μαΐου και μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής, η Ίντερ θα μπορεί να ζητήσει όσα θέλει και να κρατήσει μια αρκετά πιο δύσκολη στάση για να εξοικονομήσει όσο περισσότερα μπορεί...

Αυτός είναι και ο λόγος που στην Παρί ξέρουν ότι ο χρόνος δεν είναι υπέρ τους αυτή τη στιγμή...

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα