Μονακό: Πωλητήριο σε... τριάντα παίκτες!

Μονακό: Πωλητήριο σε... τριάντα παίκτες!

Gazzetta team
Μονακό: Πωλητήριο σε... τριάντα παίκτες!

bet365

Ριζική ανανέωση του ρόστερ προτίθεται να κάνει το καλοκαίρι η Μονακό, η οποία προτίθεται να πουλήσει έως και τριάντα (!) παίκτες.

Σε μια πρωτοφανή ανανέωση του ρόστερ της προτίθεται να προχωρήσει η Μονακό, ενόψει της επόμενης σεζόν. Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, ο σύλλογος του Πριγκιπάτου προτίθεται να πουλήσει έως και... τριάντα ποδοσφαιριστές του!

Η Μονακό έχει το τρίτο μεγαλύτερο μπάτζετ της πρώτης κατηγορίας στην Γαλλία, αλλά θα μείνει χωρίς ευρωπαϊκή συμμετοχή για δεύτερη διαδοχική σεζόν, με τους επικεφαλής του συλλόγου να μελετούν ένα γενικό... ξεκαθάρισμα.

Στην πόρτα εξόδου βρίσκονται, μεταξύ άλλων, οι Στέφαν Γιόβετιτς, Πιέτρο Πελέγκρι, Βίλιαμ Γκέουμπελς, Κέβιν Ντοράμ και Ισλάμ Σλιμανί, ενώ αναμένονται προτάσεις για Σαμουέλ Γκαντσίρ, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, Αντόνιο Μπαρέκα, Νασέρ Τσαντλί, Πελέ, Γιουσέφ Αΐτ Μπενασέρ και Ζαν Εντ Αολού.

Στον αέρα βρίσκονται Καμίλ Γκλικ, Ζέμερσον, Ζόρζε και Σεσκ Φάμπρεγας, με τον σύλλογο να φιλοδοξεί να μαζέψει από πωλήσεις περί τα 50 εκατομμύρια ευρώ, ει δυνατόν χωρίς να αποχωριστεί κάποιον ή κάποιους εκ των Μπενουά Μπαντιασίλ, Ουισάμ Μπεν Γιεντέρ, Μπέντζαμιν Χέντρικς, Γιουσούφ Φοφανά και Φοντέ Μπαλό – Τουρέ. Κάτι τέτοιο, όμως, φαντάζει απίθανο.

Θέση στην πρώτη ομάδα, αντίθετα, αναμένεται να πάρουν οι επιστρέφοντες από δανεισμό Χένρι Ονιεκούρου, Ράντοσλαβ Ματζέτσκι, Τζιουλιάν Μπιανκόνε, Τζόναταν Πάνσο και Στράνια Πάβλοβιτς.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα