Μαρσέιγ: Απολύθηκε ο άνθρωπος που απέκτησε τον Μήτρογλου

Μαρσέιγ: Απολύθηκε ο άνθρωπος που απέκτησε τον Μήτρογλου

Gazzetta team
Μαρσέιγ: Απολύθηκε ο άνθρωπος που απέκτησε τον Μήτρογλου

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Μαρσέιγ, Αντόνι Θουμπιθαρέτα, αποτελεί παρελθόν για τον σύλλογο της Μασσαλίας, ένα χρόνο πριν από το τέλος του συμβολαίου του, το καλοκαίρι του 2021.

Το καλοκαίρι του 2017, ο Αντόνι Θουμπιθαρέτα δούλεψε και ολοκλήρωσε την μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου από την Μπενφίκα στην Μαρσέιγ, αντί 15+7 εκατομμυρίων ευρώ. Ο αθλητικός διευθυντής, μάλιστα, πόζαρε με καμάρι δίπλα στον Έλληνα επιθετικό, την ημέρα της παρουσίασης του (αριστερά στη φωτό).

Ο Μήτρογλου δεν στέριωσε στην Μασσαλία, από την οποία αποχώρησε πλέον και ο 58χρονος «Θούμπι», ο οποίος ανέλαβε το πόστο του τον Οκτώβριο του 2016. Ο Ισπανός παλαίμαχος σπουδαίος τερματοφύλακας των Αθλέτικ Μπιλμπάο, Μπαρτσελόνα και Βαλένθια, με θητεία σε ίδιο πόστο και στην Μπάρτσα, είχε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021, αλλά το βράδυ της Πέμπτης (14/5), η Μαρσέιγ ανακοίνωσε το διαζύγιο των δύο πλευρών.

Αυτή η αποχώρηση δεν αποκλείεται να επηρεάσει το μέλλον του Αντρέ Βίλας Μπόας, παρ' ότι ο Πορτογάλος προπονητής ψηφίστηκε ο κορυφαίος της σεζόν στην Ligue 1 και επανέφερε την Μαρσέιγ στο Champions League.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα