Μπαπέ: «Ο Ρονάλντο και ο Μέσι είναι τα είδωλα μου»

Μπαπέ: «Ο Ρονάλντο και ο Μέσι είναι τα είδωλα μου»

Κώστας Τόπας
Μπαπέ: «Ο Ρονάλντο και ο Μέσι είναι τα είδωλα μου»

bet365

Ο Κιλιάν Μπαπέ, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό κανάλι, «Beln Sports» μίλησε για το σπουδαιότερο τέρμα που έχει σημειώσει στην καριέρα του αλλά και για τα είδωλα του, όπως τα χαρακτήρισε, Κριστιάνο Ρονάλντο και Μέσι.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι, αναφέρθηκε ο νεαρός επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν. Επίσης, από τα γκολ τα οποία έχει πετύχει το πιο σημαντικό γι' αυτόν είναι αυτό απέναντι στην Κροατία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

«Θα έλεγα ότι το πιο σημαντικό γκολ που σκόραρα ήταν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον της Κροατίας. Είναι δύσκολο να διαλέξω όμως το καλύτερο, αλλά νομίζω πως το συγκεκριμένο τέρμα ήταν από τα σημαντικότερα της καριέρας μου».

Ο 21χρονος επιθετικός είχε σημειώσει το τελευταίο γκολ για τη Γαλλία στο 65ο λεπτό στη νίκη με 4-2 επί της Κροατίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Στη συνέχεια ο Μπαμπέ ρωτήθηκε για το καλύτερο τέρμα που έχει δει ποτέ και δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από το ανάποδο ψαλίδι του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Ρεάλ, στον Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

«Το ανάποδο ψαλίδι του Ρονάλντο όταν έπαιζε με τη Ρεάλ και το πέτυχε κόντρα στη Γιουβέντους είναι από τα όμορφα που έχω δει. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον Μπουφόν γι' αυτό το γκολ και μου είπε πως ένιωσε τότε μετά από αυτό.

Ο Κριστιάνο μου αρέσει πολύ, όπως και ο Μέσι. Είναι τα είδωλα μου. Είμαι τυχερός γιατί έχω καταφέρει να αγωνιστώ μαζί με τον Νεϊμάρ που ήταν κι αυτός ένας είδωλο όταν ήμουν μικρός».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα