Ο Ντι Μαρία έκλεισε τα 32 και η Παρί γιορτάζει (vid)

Ο Ντι Μαρία έκλεισε τα 32 και η Παρί γιορτάζει (vid)

Gazzetta team
Ο Ντι Μαρία έκλεισε τα 32 και η Παρί γιορτάζει (vid)

bet365

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Άνχελ Ντι Μαρία κλείνει τα 32 του χρόνια, με την Παρί Σεν Ζερμέν να έχει βρει την ποιοτική σταθερά στο ρόστερ της εδώ από το 2015 και έκτοτε, στο πρόσωπο του Αργεντίνου χαφ.

Γεννήθηκε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, παίζει μπάλα εδώ και μια πενταετία στην πόλη του Έρωτα, συνεπώς μην... παρεξηγείτε τον Άνχελ Ντι Μαρία όταν πανηγυρίζει με καρδούλες στα γκολ του.

Το ημερολόγιο δείχνει 14 Φεβρουαρίου και ο Αργεντίνος αρτίστας συμπλήρωσε 32 χρόνια ζωής, παραμένοντας ο δημιουργικός πυλώνας των Παριζιάνων και ο συνεχιστής της λάμψης, μετά την αποχώρηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Από το καλοκαίρι του 2015, ο Ντι Μαρία προσφέρει σταθερά έργο στους κυρίαρχους της Ligue 1, είναι το αγαπημένο παιδί της κερκίδας και συγκαταλέγεται και φέτος στα πρώτα βιολιά τους, ακλόνητος ως προς το αρχικό σχήμα.

Με 12 γκολ και 17 ασίστ σε 32 συμμετοχές στην τρέχουσα περίοδο, είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμος για το σύνολο του Τόμας Τούχελ κι ως εκ τούτου, οι φίλοι του κλαμπ γιορτάζουν μαζί του, καθώς προσθέτει ένα ακόμα κερί στην γενέθλια τούρτα του.

Δείτε τα highlights του από την φετινή σεζόν:

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα