Ανζέ - Λιλ 0-2: Σταθερά κυνηγός... αστεριών (vid)

Gazzetta team
Ανζέ - Λιλ 0-2: Σταθερά κυνηγός... αστεριών (vid)

bet365

Η Λιλ δεν άφησε τους καρπούς της νίκης κόντρα στην 3η Ρεν να χαραμιστούν, την ισοφάρισε προσωρινά με το διπλό κόντρα στην Ανζέ (0-2) και έκανε το 3/3 μέσα στον Φεβρουάριο, μένοντας κοντά στον στόχο του Champions League.

Το ποδαρικό της Λιλ άργησε έναν μήνα.

Οι Λιλουά μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Φλεβάρη με τρεις αγωνιστικές έκαναν το απόλυτο, επικρατώντας και της Ανζέ εκτός έδρας (0-2) και κάλυψαν έτσι το χαμένο έδαφος από τις τρεις σερί ήττες μέχρι τα τέλη Γενάρη.

Μόλις στο 12', ο εκπληκτικός 21χρονος στράικερ της, Βίκτορ Οσιμέν, άνοιξε το σκορ πετυχαίνοντας το 12ο γκολ του στην φετινή Ligue 1. Κανείς άλλος Νιγηριανός παίκτης δεν είχε υπάρξει πιο παραγωγικός στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα, μετά τον Οντιόν Ιγκάλο τη σεζόν 2015/16.

Αφού οι βάσεις τέθηκαν, η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ έφτασε και στο κλείδωμα της νίκης, με τον Ρενάτο Σάντσες να σκοράρει για το τελικό 2-0 στο 75'.

Με αυτό το τρίποντο, η Λιλ έφτασε τα τρία σερί, προσέφερε αντίκρισμα στην μεσοβδόμαδη νίκη της επί της 3ης Ρεν, την οποία την έπιασε προσωρινά στους 40 βαθμούς. Από την άλλη, η Ανζέ παρέμεινε στους 30 και την 13η θέση.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα