Νεϊμάρ: Ξαφνικά... τραυματίας μετά το πάρτι γενεθλίων!

Νεϊμάρ: Ξαφνικά... τραυματίας μετά το πάρτι γενεθλίων!

Κώστας Ζάλιαρης
Νεϊμάρ: Ξαφνικά... τραυματίας μετά το πάρτι γενεθλίων!

bet365

Ο Νεϊμάρ γλέντησε για τα 28α γενέθλιά του (γεννημένος την 5η Φεβρουαρίου) και ξαφνικά... δηλώνει τραυματίας και έμεινε εκτός αποστολής της Παρί Σεν Ζερμέν για το ματς με τη Ναντ!

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ φαίνεται ότι προτιμά να περνά χρόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα τις σημαντικές ημερομηνίες, παρά να βρίσκεται στο γήπεδο.

Κάπως έτσι μπορεί να μεταφραστεί το γεγονός πως γι' ακόμα μια χρονιά στα γενέθλιά του «αντιμετωπίζει πρόβλημα» που δεν του επιτρέπει ν' αγωνιστεί!

Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, παρά το γεγονός πως το περασμένο Σάββατο έπαιξε κόντρα στην Μονπελιέ και παρά το χτύπημα στα πλευρά έκανε... λευκό πάρτι για τα γενέθλιά του μαζί με τους συμπαίκτες του, δεν μπορεί να τεθεί στη διάθεση του Τούχελ για το αποψινό (4/2) ματς στην έδρα της Ναντ.

Έχοντας επικαλεστεί ενοχλήσεις, το timing είναι πολύ... ύπουλο, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τι έχει συμβεί τα προηγούμενα χρόνια.

Και δεν είναι μόνο αυτό! Φροντίζει να... συμβαίνει κάτι και ν' απουσιάζει από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και στα γενέθλια της αδερφής του, γύρω στο πρώτο δεκαήμερο κάθε Μαρτίου.

Χαρακτηριστικά, το 2015 και το 2016 ήταν τιμωρημένος, ενώ το 2017, το 2018, το 2019 και φέτος δηλώνεται ως τραυματίας!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα