Παρί Σεν Ζερμέν - Τούχελ: «Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον Μπαπέ»

Παρί Σεν Ζερμέν - Τούχελ: «Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον Μπαπέ»

Gazzetta team
Παρί Σεν Ζερμέν - Τούχελ: «Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον Μπαπέ»

bet365

Ο Γερμανός προπονητής ξεκαθάρισε ότι όλα είναι καλά (;) με τον Γάλλο επιθετικό, παρά την γκρίνια του τελευταίου για την αντικατάσταση του.

Η έντονη ενόχληση του Κιλιάν Μπαπέ για την αντικατάσταση του στον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μονπελιέ, είναι το θέμα των ημερών στην ποδοσφαιρική Γαλλία, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι ο 21χρονος σούπερ σταρ προετοιμάζει το έδαφος για την αποχώρησή του, με προορισμό την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος προσπάθησε ανεπιτυχώς να εξηγήσει στον Μπαπέ το «γιατί» της αλλαγής και την Κυριακή (02/02) είχε συνάντηση μαζί του, παρουσία του αθλητικού διευθυντή Λεονάρντο, προσπάθησε να ρίξει τους τόνους.

«Δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό ανάμεσα σε εμένα και τον Κιλιάν, αυτά συμβαίνουν μεταξύ ενός παίκτη και του προπονητή του» υποστήριξε ο Γερμανός προπονητής, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ισχύει ότι του είναι πιο «εύκολο», ελέω χορηγών, να αλλάζει τον Μπαπέ περισσότερο από τον Νεϊμάρ, παρ' ότι οι αριθμοί τον διαψεύδουν.

«Δεν σκέφτομαι έτσι, δεν είμαι πολιτικός. Οι επιλογές μου είναι μόνο αθλητικές» είπε σχετικά ο Τούχελ ο οποίος, ερωτηθείς για το αν φοβάται μήπως ο Μπαπέ... πλησιάσει περισσότερο στην Ρεάλ, λόγω της μεταξύ τους σχέσης, επισήμανε για τον ποδοσφαιριστή πως «δεν πιστεύω ότι σκέφτεται έτσι».

Ως... σωστός Γερμανός, πάντως, επιδοκίμασε την πιο σκληρή στάση που κρατάει πλέον ο σύλλογος απέναντι στα αστέρια της, όπως έκανε με τα αιτήματα αποχώρησης των Νεϊμάρ (το καλοκαίρι για την Μπαρτσελόνα) και Έντινσον Καβάνι (τον χειμώνα για την Ατλέτικο Μαδρίτης).

«Για εμένα, αυτό είναι ξεκάθαρο. Πάντα λέω ότι χρειαζόμαστε έναν δυνατό σύλλογο και μια θαρραλέα διοίκηση, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι» το σχετικό του σχόλιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα