«Ο Έντινσον Καβάνι μένει οριστικά στην Παρί Σεν Ζερμέν»

Gazzetta team
«Ο Έντινσον Καβάνι μένει οριστικά στην Παρί Σεν Ζερμέν»

bet365

Η «Equipe» υποστηρίζει ότι ο Ουρουγουανός επιθετικός, διακαής πόθος της Ατλέτικο Μαδρίτης, θα εξαντλήσει τελικά το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Γαλλίας, το οποίο λήγει το καλοκαίρι.

Όνειρο ήταν και πάει (;) ο Έντινσον Καβάνι για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η ομάδα του Ντιέγο Σιμεόνε το πάλεψε μέχρι τέλους για να κάνει άμεσα δικό της τον Ουρουγουανό επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά όλες οι προσπάθειές της έπεσαν στο κενό.

Η (έγκριτη) γαλλική εφημερίδα «Equipe» υποστηρίζει ότι ο 32χρονος Καβάνι θα εξαντλήσει τελικά το συμβόλαιό του, αφού οι Ροχιμπλάνκος δεν πέρασαν από τα 10-15 εκατομμύρια ευρώ που πρότειναν, ενώ η Παρί ήθελε «ακατέβατα» είκοσι (χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους).

Στην Ατλέτικο υπήρχε η σκέψη να ανέβει η πρόταση έως τα 18 εκατομμύρια ευρώ, αναμένοντας όμως ότι θα έβγαζε χρήματα από την πώληση του Τομάς Λεμάρ. Αυτή δεν προχώρησε και έτσι ο σύλλογος της Μαδρίτης έκανε πίσω για τον Καβάνι, ο οποίος θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Παρί και το καλοκαίρι, ως ελεύθερος πλέον, πιθανότατα θα... προσγειωθεί στο «Wanda Metropolitano».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα