Με το... δεξί Σεντ Ετιέν, Ρεν

Gazzetta team
Με το... δεξί Σεντ Ετιέν, Ρεν

bet365

Σεντ Ετιέν και Ρεν έβγαλαν δύσκολα διπλά στην πρεμιέρα της Ligue 1. Λυτρώθηκε στο τέλος η Νις, κέρδισε με ανατροπή η Ανζέ. Γκολ ο Κουλούρης.

Ωραία παιχνίδια είχε η πρεμιέρα της Ligue 1. Η Σεντ Ετιέν έκανε πολύ καλή εμφάνιση και έφυγε με νίκη 2-1 από την έδρα της Ντιζόν. Μόλις στο 11’ το σκορ ήταν 2-0 υπέρ των στεφανουά, με τους Χαμουμά (5’) και Αολού (11’) να θέτουν τα θεμέλια της νίκης. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με πέναλτι του Ταβάρες στο 34’, όμως μέχρι εκεί.

Με μεγάλη εκτός έδρας νίκη ξεκίνησε και η Ρεν παρά το γεγονός ότι αποδυναμώθηκε πολύ το καλοκαίρι. Ένα γκολ του Μορέλ μόλις από το 6’ έκρινε τα πάντα στο Μονπελιέ, με τους ρενέ, μάλιστα, να παίζουν με 10 παίκτες από το 69’ (κόκκινη στον Ταΐτ), αλλά να κρατάνε μέχρι το τέλος τους 3 βαθμούς.

Με το δεξί ξεκίνησε και η Νις, που υποδέχθηκε την Αμιέν. Στο 32’ ο Ερέλ έκανε το 1-0 για τους νισουά, που ήταν καλύτεροι, όμως στο 81’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Ακολό, παρότι έπαιζαν με 10 παίκτες μόλις από το 21’ (δεύτερη κίτρινη στον Γκαορέ). Εκείνος που λύτρωσε τους γηπεδούχους ήταν ο Ντάντε, που έκανε το τελικό 2-1 στο 5’ των καθυστερήσεων.

Η Ανζέ έκανε την ανατροπή και κέρδισε την Μπορντό με 3-1, ενώ τέλος Μπρεστ και Τουλούζ έμειναν στο 1-1, με τον Κουλούρη να σώζει τους βιολέ, ισοφαρίζοντας στο 89’, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι είχαν χάσει πέναλτι στο 84’ με τον Σαρμπονιέ.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα