«Απασφάλισε» για Παρί και για τo όνειρο της Premier ο Ντάνι Άλβες!

«Απασφάλισε» για Παρί και για τo όνειρο της Premier ο Ντάνι Άλβες!

Κώστας Ζάλιαρης
«Απασφάλισε» για Παρί και για τo όνειρο της Premier ο Ντάνι Άλβες!

bet365

Αδιανόητο θα είναι για τον Ντάνι Άλβες να κλείσει την καριέρα του δίχως να έχει παίξει στην Premier League, με τα λόγια του να προετοιμάζουν το έδαφος για... «σφαγή» των αγγλικών κλαμπ για την απόκτησή του! «Να καταλάβει η Παρί ότι στη Γαλλία όλα είναι εύκολα...» είπε για την ομάδα του!

Ταραγόνα – Σαραγόσα με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Βραζιλιάνος μπακ, μιλώντας στην «Telegraph», πέταξε δυο ηχηρές «βόμβες», τόσο για το σύνολο του Τούχελ και τη διαφορά επιπέδου ανάμεσα σε Championnat και Premier League, όσο και για το μεγάλο του όνειρο να παίξει και σε κάποια αγγλική ομάδα προτού φτάσει το πλήρωμα του χρόνου και για εκείνον και αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο.

«Θα πρέπει να καταλάβουν στην Παρί ότι στο γαλλικό πρωτάθλημα, όλα είναι εύκολα και άνετα. Πρέπει όμως να γίνουν καλύτεροι και ν' ανεβάσουν την απόδοσή τους όλοι όταν έρχονται αντιμέτωποι με σπουδαίους συλλόγους στην Ευρώπη. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πολλές ομάδες με καλύτερους παίκτες από αυτούς που βρίσκονται στο ρόστερ της Παρί, ωστόσο, θα πρέπει να καταλάβουν τις ιδιαιτερότητες των διοργανώσεων που συμμετέχουν» είπε αρχικά ο Ντάνι Άλβες, για να προσθέσει, αναφορικά με τις σκέψεις που κάνει για την πιθανή παρουσία του στην Premier League προτού ρίξει τους τίτλους τέλους της καριέρας του:

«Δεν μπορώ ούτε να σκεφτώ ότι θα σταματήσω να παίζω ποδόσφαιρο και δεν θα έχω περάσει από την Premier League. Δεν είναι δυνατόν. Είναι το πιο εντυπωσιακό πρωτάθλημα στον κόσμο. Μακάρι να τα καταφέρω να παίξω εκεί, αν και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θέλω να το καταφέρω».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα