Νεϊμάρ και Μπαπέ... αγνοούν τον Καβάνι

Νεϊμάρ και Μπαπέ... αγνοούν τον Καβάνι

Gazzetta team
Νεϊμάρ και Μπαπέ... αγνοούν τον Καβάνι

bet365

Το ποσοστό στις τροφοδοτήσεις του Έντινσον Καβάνι από τους Κιλιάν Μπαπέ και Νεϊμάρ είναι πάρα πολύ μικρό και στη Γαλλία θεωρούν ότι οι δυο τους υπονομεύουν το παιχνίδι του Ουρουγουανού.

Τιούμεν – ΤΣΣΚΑ Μόσχας με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η Equipe, ο Νεϊμάρ δίνει το 25% από τις πάσες του στον Μπαπέ, ενώ ο Γάλλος επιθετικός δίνει στον Βραζιλιάνο το 31% από τις πάσες του.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, ο Καβάνι παίρνει ελάχιστες πάσες από τους Νεϊμάρ και Μπαπέ με τον πρώτο να του δίνει μόλις το 0,5% από τις πάσες του και το δεύτερο το 5%.

Οι Γάλλοι, σύμφωνα με αυτά τα στατιστικά, θεωρούν πως Νεϊμάρ και Μπαπέ αγνοούν μέσα στο παιχνίδι τον Καβάνι, τονίζοντας ότι με το σύστημα που παίζει η Παρί οι αριθμοί αυτοί είναι εντελώς περίεργοι και δεν δικαιολογούνται διαφορετικά.

Μπαπέ και Νεϊμάρ έχουν βρει δίχτυα 10 και 11 φορές αντίστοιχα από το ξεκίνημα της σεζόν, ενώ ο Καβάνι ακολουθεί με έξι τέρματα.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα