«Σπάει» τα ρεκόρ ο Τούχελ στην Παρί

«Σπάει» τα ρεκόρ ο Τούχελ στην Παρί

Gazzetta team
«Σπάει» τα ρεκόρ ο Τούχελ στην Παρί

bet365

Ο Τόμας Τούχελ γίνεται ο πρώτος προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν που νικάει και στα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, τη στιγμή που οι Παριζιάνοι ισοφάρισαν ένα... στοιχειωμένο ρεκόρ της Ρεμς από τη σεζόν 1952-1953!

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει μπει φουριόζα τη φετινή σεζόν με τον Τόμας Τούχελ στο τιμόνι της και η χθεσινή άνετη επικράτηση με 4-0 επί της Σεντ Ετιέν την οδήγησε στο πέντε στα πέντε στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Γουότφορντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Με το 5Χ5 ο Τούχελ έγινε ο πρώτος προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν που καταφέρνει να σημειώσει πέντε σερί νίκες στην έναρξη της σεζόν, από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Εκτός όμως από αυτό το ρεκόρ και η Παρί συνολικά ισοφάρισε ένα άλλο, το οποίο κατείχε η Ρεμς από το μακρινό 1952-1953!

Η Παρί Σεν Ζερμέν στις πέντε νίκες που μετράει από το ξεκίνημα της σεζόν σκοράρει τουλάχιστον τρία γκολ σε κάθε ένα από τα παιχνίδια της, κάτι που είχε να συμβεί από τη σεζόν 1952-1953 και τη Ρεμς.

Πλέον στην Παρί στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ για την έναρξη των ομίλων του Champions League. Μία διοργάνωση που αναμφισβήτητα αποτελεί το όνειρο του Νασέρ Αλ-Κελαϊφί για να δει την Παρί να κάνει επιτέλους και το επόμενο βήμα στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα