Ντουγκαρί στο gazzetta.gr: «Killer ο Μήτρογλου; Είναι ο χειρότερος φορ στη Γαλλία»

Ντουγκαρί στο gazzetta.gr: «Killer ο Μήτρογλου; Είναι ο χειρότερος φορ στη Γαλλία»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ντουγκαρί στο gazzetta.gr: «Killer ο Μήτρογλου; Είναι ο χειρότερος φορ στη Γαλλία»

bet365

Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής Κριστόφ Ντουγκαρί προέβη στο gazzetta.gr σε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον Κώστα Μήτρογλου δείχνοντας εμπάθεια για τον «πιστολέρο». «Killer ο Μήτρογλου; Πρέπει να τον δείτε με την Μαρσέιγ».

O Κριστόφ Ντουγκαρί ήταν μέλος της εθνικής Γαλλίας που κατέκτησε πριν από 20 χρόνια, ενώ έκανε σπουδαία καριέρα στη Μπορντό. Για δύο σεζόν πέρασε από την Μαρσέιγ (1998/00), ενώ πέρασε και από την Μπαρτσελόνα αποτυγχάνοντας ωστόσο να αφήσει το στίγμα του.

Ο παλαίμαχος στράικερ, ο οποίος σκόραρε 62 γκολ σε 368 ματς ακολουθεί πλέον καριέρα ποδοσφαιρικού αναλυτή φιλοξενώντας μάλιστα το δικό του show στον ραδιοφωνικό σταθμό RCM.

Ο Κριστόφ Ντουγκαρί τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε χαρακτηρίσει τον Κώστα Μήτρογλου ως «ένα κράμα Μπραντάο και Ραβανέλι» σημειώνοντας πως «χρησιμοποιεί εξαιρετικά το κορμί του».

Δύο μήνες αργότερα αναθεώρησε την αρχική τοποθέτηση του λέγοντας πως «ο Μήτρογλου κοντρολάρει με το γόνατο και πως δεν έχει ταχύτητα». Μάλιστα έφτασε στο σημείο να αναρωτηθεί για τα γκολ που πέτυχε με τη φανέλα της Μπενφίκα.

Έκτοτε η κριτική του εις βάρος του διεθνή φορ ξεπερνάει τα όρια της εμπάθειας με συνέπεια να συμβάλλει τα μέγιστα στην απαξίωση του γαλλικού Τύπου.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Κριστόφ Ντουγκαρί αναφορικά με τα υποτιμητικά σχόλια του για τον «πιστολέρο».

Ο πρώην παίκτης της Μπορντό και της Μαρσέιγ αν και γνώριζε πως μιλούσε σε ελληνικό μέσο όχι μόνο δεν πτοήθηκε, αλλά εξαπέλυσε νέα επίθεση στον Κώστα Μήτρογλου.

Το gazzetta.gr ρώτησε τον Ντουγκαρί εάν θεωρεί τον Βαλέρ Ζερμέν καλύτερο στράικερ από τον Μήτρογλου με τον Γάλλο να ξεσπάει σε γέλια!

«Μου αρέσει το χιούμορ σου. Με όσα έχουμε δει εδώ και 4 μήνες από τον Μήτρογλου, τολμώ να πω πως είναι ο χειρότερος φορ της Ligue 1».

Ο παλαίμαχος Γάλλος διεθνής παρά τα εξαιρετικά στατιστικά του «Μητρογκόλ» στη Μπενφίκα διαφωνεί πως πρόκειται για έναν killer των ευρωπαίκών γηπέδων.

«Eίναι killer; Μάλλον πρέπει να δεις τα παιχνίδια της Μαρσέιγ για να κρίνεις. Δεν νομίζω».

Ο Ντουγκαρί θεωρεί πως δεν θα αλλάξει το κλίμα εις βάρος του Κώστα Μήτρογλου υποστηρίζοντας πως είναι δύσκολο να κάνει την διαφορά στους «Φωκαείς».

«Πραγματικά ελπίζω να έχετε δίκιο και να αλλάξει αυτό το κλίμα, αλλά δεν νομίζω να γίνει και λυπάμαι για αυτό», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του...

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα