Μπάγερν – Γκλάντμπαχ 6-0: Οι Βαυαροί τη Σαλατιέρα, ο Λεβαντόφσκι για το ρεκόρ (vid)

Μπάγερν – Γκλάντμπαχ 6-0: Οι Βαυαροί τη Σαλατιέρα, ο Λεβαντόφσκι για το ρεκόρ (vid)

bet365

Η Μπάγερν κατέκτησε για 30ή φορά την Bundesliga, διέλυσε 6-0 την Γκλάντμπαχ και ο Λεβαντόφσκι με το χατ τρικ του έφτασε στο -1 από το απόλυτο ρεκόρ σκοαρίσματος του Γκερντ Μίλερ.

Δεν χρειαζόταν καν να παίξει με την Γκλάντμπαχ. Λίγο νωρίτερα, η Ντόρτμουντ είχε νικήσει τη Λειψία και είχε χρίσει την Μπάγερν πρωταθλήτρια για 30ή φορά στην Bundesliga (31η συνολικά). Οι Βαυαροί όμως ήθελαν να το γιορτάσουν με στιλ και διέλυσαν 6-0 τα Πουλάρια, που όπως το πήγαν στον β γύρο, θα μείνουν και εκτός Ευρώπης γενικά. Ωστόσο, εκτός του τίτλου, τρομερά σημαντικό είναι κι αυτό που πάει να σκαρώσει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος έχει φτάσει τα 39 γκολ στο πρωτάθλημα. Εάν βάλει άλλα δύο δηλαδή, θα ξεπεράσει το αιώνιο ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ (40 γκολ).

Ο Λέβα ξεκίνησε ιδανικά το απόγευμά του, βάζοντας στο 2' το πιο γρήγορο τέρμα του ever στο πρωτάθλημα. Θα ακολουθούσε ένα υπέροχο αεροπλανικό του για το 3-0 (34'), ενώ ενδιάμεσα (23') θα έβρισκε δίχτυα και ο Μίλερ. Το διαγώνιο του Κομάν (44') και το πλασέ του Σανέ (86') θα ολοκλήρωναν την εξάρα. Ωστόσο, ανάμεσα σε αυτά, ο Λέβα θα έβαζε με πέναλτι (65') το 39ο γκολ του και τώρα απομένουν δύο αγωνιστικές, για να γράψει το όνομα του με τα πιο χρυσά γράμματα στο γερμανικό ποδόσφαιρο.

Μπάγερν (Χάνζι Φλικ): Νόιερ, Ερναντές, Μπόατενγκ (71' Χάβι Μαρτίνεθ), Παβάρ, Ντέιβις, Κίμιχ, Αλάμπα (60' Γκορέτσκα, 70' Νιανζού), Κομάν (60' Σανέ), Μίλερ, Μουσιάλα (60' Γκνάμπρι), Λεβαντόφσκι

Γκλάντμπαχ (Μάρκο Ρόζε): Ζόμερ, Γκίντερ, Ελβέντι, Λάινερ, Μπενσεμπαϊνί (69' Βεντ), Ζακάρια, Νόιχαουζ, Λαζάρο (46' Βολφ), Χόφμαν (69' Στιντλ), Εμπολό, Τιράμ (46' Πλεά).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα