Μπάγερν - Γκλάντμπαχ:«Αεροπλανικό» Λεβαντόφσκι, δύο γκολ μακριά από το ρεκόρ του Μίλερ (vid)

Gazzetta team
Μπάγερν - Γκλάντμπαχ:«Αεροπλανικό» Λεβαντόφσκι, δύο γκολ μακριά από το ρεκόρ του Μίλερ (vid)

bet365

Αδιανόητος Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι! Ο Πολωνός φορ πέτυχε ένα από τα γκολ της σεζόν με «αεροπλανικό» γυριστό κόντρα στη Γκλάντμπαχ και πλησίασε δύο τέρματα μακριά από το αιώνιο ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ στη Bundesliga.

Πέτυχε το γρηγορότερο γκολ της καριέρας του μόλις στο 2’, η Μπάγερν σκόραρε και δεύτερο γκολ «καθαρίζοντας» την υπόθεση νίκη κόντρα στη Γκλάντμπαχ, αλλά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει έναν ιστορικό στόχο να πιάσει μέχρι το τέλος της σεζόν και δεν εφησυχάζει. Ο Πολωνός σταρ «πέταξε» σε απόσταση… αναπνοής από το αιώνιο ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ με 40 γκολ σε μία σεζόν της Bundesliga (38 και... συνεχίζει), με ένα αδιανόητο εναέριο γυριστό, που άφησε ανήμπορο να αντιδράσει τον Γιαν Ζόμερ.

Αφού έκανε νόημα στον αγαπημένο του δημιουργό, Τόμας Μίλερ, για τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Λέβα είχε ήδη σκαρφιστεί στο μυαλό του το πώς θα εκτελέσει και το έκανε καταπληκτικά, πυροβολώντας με το υπέροχο «αεροπλανικό» του για το σημαδιακό γκολ Νο200 με τη φανέλα των Βαυαρών στη Bundesliga.

Δείτε το τρομερό τέρμα:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα