Ο μάνατζερ του Βαϊνάλντουμ μιλάει με την Μπάγερν

Ο μάνατζερ του Βαϊνάλντουμ μιλάει με την Μπάγερν

bet365

Εκεί που όλα έδειχναν ότι η Μπαρτσελόνα έχει το πάνω χέρι για την απόκτηση του Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ, η «Athletic» αναφέρει ότι ο ατζέντης του Ολλανδού χαφ έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την Μπάγερν Μονάχου.

Στην Λίβερπουλ έκαναν ό,τι περνούσαν από το χέρι τους προκειμένου να πείσουν τον Τζίνι Βαϊνάλντουμ να παραμείνει και τη νέα σεζόν στο «Ανφιλντ». Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Mediaset», ο Ολλανδός χαφ δεν προτίθεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο κι έτσι το καλοκαίρι ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το «Άνφιλντ».

Ο μέσος από το Ρότερνταμ αποτελούσε ήδη από τις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους τον διακαή πόθο του συμπατριώτη του προπονητή της ομάδας της Βαρκελώνης, Ρόναλντ Κούμαν. Μάλιστα, στην Ισπανία έκαναν λόγο για συμφωνία του Βαϊνάλντουμ με τους «μπλαουγκράνα».

Ωστόσο, ο μάνατζερ του έρχεται για να τα ανατρέψει όλα, καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Athletic»,έχει ήδη προσεγγίσει Μπάγερν, προκειμένου ο Βαϊνάλντουμ να συνεχίσει την καριέρα του στους Βαυαρούς. Οπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα ο εκπρόσωπος του έμπειρο άσου, θεωρεί πως η Μπάγερν είναι μια εξαιρετική περίπτωση για τον πελάτη του με στυλ παιχνιδιού που του ταιριάζει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα