Νάγκελσμαν: «Δεν υπάρχει καμία πρόταση από την Μπάγερν»

Κώστας Τόπας
Νάγκελσμαν: «Δεν υπάρχει καμία πρόταση από την Μπάγερν»

bet365

Την στιγμή που ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν παρουσιάζεται ως «κλεισμένος» στην Μπάγερν, ο ίδιος ο προπονητής δηλώνει πως δεν γνωρίζει για το ενδιαφέρον των Βαυαρών.

Ο Χάνσι Φλικ, μετά τη νίκη των Βαυαρών κόντρα στη Βόλφσμπουργκ, γνωστοποίησε ότι στο τέλος της τρέχουσας σεζόν θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Μπάγερν.

Στην Γερμανία το τελευταίο διάστημα αναφέρουν πως ο επόμενος προπονητής του συλλόγου θα είναι ο 33χρονος τεχνικός της Λειψίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Βέβαια, η υπόθεσή του μόνο εύκολη δεν θα πρέπει να θεωρείται καθώς σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα οι «ταύροι» έχουν ξεκαθαρίσει πως σε περίπτωση που κάποια ομάδα ενδιαφέρεται πραγματικά για τον Νάγκελσμαν τότε θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 20 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά του πάντως ο Νάγκελσμαν θέλησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους, λέγοντας πως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει καμία συζήτηση για να κάτσει στον πάγκο της Μπάγερν.

«Δεν υπάρχουν νεότερα. Δεν γνωρίζω το ενδιαφέρον της Μπάγερν. Δεν υπάρχουν ούτε συζητήσεις ούτε προσφορές. Δεν πρόκειται να ανοίξω πόλεμο με την διοίκηση της ομάδας μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο νεαρός προπονητής των «ταύρων».

Διαβάστε επίσης:

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα