Κολωνία - Μάιντς 2-3: Ιστορικό διπλό για παραμονή στο 90+1' (vid)

Gazzetta team
Κολωνία - Μάιντς 2-3: Ιστορικό διπλό για παραμονή στο 90+1' (vid)

bet365

Η Μάιντς πανηγύρισε την πρώτη εκτός έδρας της νίκη (2-3) κόντρα στην Κολωνία σε επίπεδο Bundesliga χάρη στο γκολ του Μπαρέιρο στο 90+1', κάνοντας βήμα παραμονής και βυθίζοντας την αντίπαλό της.

Η αναμέτρηση της Κολωνίας με τη Μάιντς το απόγευμα της Κυριακής (11/4) για την 28η αγωνιστική ήταν a priori ένας «τελικός» με φόντο την παραμονή στην Bundesliga. Στο δεύτερο από τα δύο ματς του προγράμματος της Κυριακής - στο πρώτο ο Δημήτρης Γραμμόζης πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στον πάγκο της Σάλκε - οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με τη νίκη (2-3) από το «Ράιν Ένεργκι Στάντιον» χάρη στο γκολ του Λεάντρο Μπαρέιρο στο πρώτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου και έκανε σημαντικό βήμα για τη σωτηρία, βυθίζοντας την ίδια ώρα την ομάδα του Δημήτρη Λημνιού (εκτός αποστολής) στην προτελευταία θέση. Αυτή ήταν μάλιστα και η πρώτη νίκη της Μάιντς στην Κολωνία σε επίπεδο αναμετρήσεων πρώτης κατηγορίας γερμανικού πρωταθλήματος για τις δύο ομάδες.

Η Μάιντς μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο κι άνοιξε το σκορ με την γκολάρα του (και με τη βοήθεια του δοκαριού) Μποέτιους στο 11ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 43ο λεπτό με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (σε χέρι) του Ντούντα και πήραν το προβάδισμα με τον Σκιρί στο 61ο λεπτό με κοντινή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έπειτα από εκτέλεση φάουλ.

Η Μάιντς έφτασε όμως όχι μόνο στην ισοφάριση με τον Ονισίβο με κοντινή προβολή στο 65ο λεπτό, αλλά και στην ανατροπή και τη νίκη με Μπαρέιρο στο 90+1'.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα