Στουτγκάρδη - Χόφενχαϊμ 2-0: «Χτυπάει» Ευρώπη με σούπερ Κάλαϊτζιτς (vid)

Gazzetta team
Στουτγκάρδη - Χόφενχαϊμ 2-0: «Χτυπάει» Ευρώπη με σούπερ Κάλαϊτζιτς (vid)

bet365

Η Στουτγκάρδη με τον Ντίνο Μαυροπάνο να αγωνίζεται σε όλο το ματς νίκησε 2-0 τη Χόφενχαϊμ και «χτυπάει» ακόμη και Ευρώπη! Σκόραρε για έβδομο σερί ματς ο Κάλαϊτζιτς και έπιασε την αντίστοιχη επίδοση του Μπόμπιτς.

Η Στουτγκάρδη φιλοξένησε το βράδυ της Κυριακής (14/3) στη Mercedes-Benz Arena τη Χόφενχαϊμ για την 25η αγωνιστική της Bundesliga και τη νίκησε 2-0.

Οι Σουηβοί άνοιξαν το σκορ με το αυτογκόλ του Κάσιμ στο 15ο λεπτό και «έσβησε» το ματς με τον Σάσα Κάλαϊτζιτς στο 64ο.

Ο 23χρονος Αυστριακός με το 13ο στην τρέχουσα σεζόν της πρώτης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος - σκόραρε για έβδομο διαδοχικό ματς και έπιασε την αντίστοιχη επίδοση του Φρέντι Μπόμπιτς από τη σεζόν 1995/96 - (απ)έδειξε γιατί γίνεται τόσος «θόρυβος» γύρω από το όνομά του (η Ρόμα ήδη φέρεται να έχει κάνει επαφές για την απόκτησή του).

Σε όλο το ματς αγωνίστηκε ο εξαιρετικός για ένα ακόμη παιχνίδι Ντίνος Μαυροπάνος. Η Στουτγκάρδη «χτυπάει» ακόμη και Ευρώπη. Βρίσκεται στην 8η θέση με 36 βαθμούς στο -4 από την 6η (Europa Conference League) Λεβερκούζεν και στο -6 από την 5η (Europa League) Ντόρτμουντ.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ (Πελεγκρίνο Ματαράτσο): Κόμπελ, Ουαμανζιτουκά (88' Στέντσελ), Μαυροπάνος, Άντον, Κεμπφ, Σόσα, Έντο, Μανγκαλά (44' Ααμαντά), Φέρστερ (61' Κουλιμπαλί), Κάστρο (88' Μάσιμο), Κάλαιτζιτς.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ (Σεμπάστιαν Χένες): Μπάουμαν, Καντέραμπεκ, Κάσιμ, Γκρίλισχ, Ρίτσαρντς, Σεσενιόν (59' Σκοβ), Ρούντι, Σαμασεκού (82' Ρίτερ), Μπάουγκαρτνερ (48' Ντάμπουρ), Μπεμπού (82' Ανταμιάν), Κράμαριτς.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα