Λειψία – Άιντραχτ 1-1: Κατά λάθος... γκέλα και στο -4 από την Μπάγερν! (vids)

Gazzetta team
Λειψία – Άιντραχτ 1-1: Κατά λάθος... γκέλα και στο -4 από την Μπάγερν! (vids)

bet365

Η 2η Λειψία έχασε σωρεία ευκαιριών, έμεινε στο 1-1 με την 4η Άιντραχτ και χάνει έδαφος σε σχέση με την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου – Απομακρύνεται από την πρώτη τετράδα η Λεβερκούζεν, ήττα και από την Αρμίνια Μπίλεφελντ (1-2).

Δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του τίτλου στη Bundesliga έχασε η Λειψία. Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, παρ' ότι ήταν ανώτερη από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, έμεινε στο εντός έδρας 1-1 και πλέον απέχει τέσσερις βαθμούς από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου, εννέα αγωνιστικές πριν από το τέλος.

Οι Κόκκινοι Ταύροι, οι οποίοι έχασαν νωρίς τον Νταγιό Ουπαμεκανό λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, δημιούργησαν πολλές κλασικές ευκαιρίες, προηγήθηκαν στο σκορ με τον Εμίλ Φόρσμπεργκ (46'), δεν «σκότωσαν» το ματς, η 4η Άιντραχτ επιβεβαίωσε την δυναμική της, ισοφάρισε με τον Νταΐσι Καμάντα (61') και άντεξε μέχρι τέλους, παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας.

Λειψία (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Γκουλάσι – Μουκιέλε, Ουπαμεκανό (28' λ. τρ. Κλόστερμαν), Όρμπαν, Χάλστενμπεργκ – Χαϊνταρά (85' Άνταμς), Σάμπιτσερ – Σέρλοθ, Φόρσμπεργκ (85' Χβανγκ), Κλάιφερτ (75' Ντάνι Όλμο) - Πόουλσεν (75' Νκουνκού).

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Άντι Χίτερ): Τραπ – Τούτα, Ιλσάνκερ, Ντικά – Καμάντα (81' Άκε), Σο, Χασέμπε, Ρόντε, Κόστιτς – Γιουνές (72' Μπάρκοκ) - Αντρέ Σίλβα (72' Γιόβιτς).

Σε άλλο ματς για την 25η αγωνιστική, η Αρμίνια Μπίλεφελντ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στον δεύτερο γύρο, χαρίζοντας και το πρώτο «τρίποντο» στον καινούργιο της προπονητή, Φρανκ Κράμερ.

Επιβεβαίωσε τα σκαμπανεβάσματα της Μπάγερ Λεβερκούζεν, την υποχρέωσε με εντός έδρας ήττα με 2-1 (85' Σικ - 18' Ντόαν, 57' Οκουγκάβα) και «ξεκόλλησε» από την τελευταία τριάδα, από την οποία πάντως απέχει μόλις έναν βαθμό.

Προβληματικές και πάλι με την απόδοσή τους οι Ασπιρίνες, οι οποίες συμπλήρωσαν δύο ήττες στα τελευταία τρία ματς και, με μόλις μια νίκη στα τελευταία εφτά παιχνίδια, έπεσαν στην έκτη θέση, στο -4 από την πρώτη τετράδα.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα