BILD: «Ο Βλαχοδήμος πρώτος στόχος της Ντόρτμουντ» (vid)

Βασίλης Τεμπέλης
BILD: «Ο Βλαχοδήμος πρώτος στόχος της Ντόρτμουντ» (vid)

bet365

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είναι ο πρώτος στόχος της Ντόρτμουντ σύμφωνα με την BILD, η οποία αναφέρει ότι ο Μάρκο Ρόζε - προπονητής των Βεστφαλών από την επόμενη σεζόν - άναψε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έχει χάσει τη θέση του βασικού στην Μπενφίκα καθώς ο Ζόρζε Ζεζούς επιλέγει τον Έλτον Λέιτε για να υπερασπίζεται την εστία των «αετών».

Η O Jogo σε ρεπορτάζ της πριν από λίγες μέρες ανέφερε ότι ο 26χρονος διεθνής τερματοφύλακας είναι αποφασισμένος να εγκαταλείψει το καλοκαίρι την ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με την BILD ο Βλαχοδήμος είναι ο πρώτος στόχος της Ντόρτμουντ. Ο προπονητής των Βεστφαλών από την επόμενη σεζόν, Μάρκο Ρόζε, δεν πείθεται από τους Ρόμαν Μπίρκι και Μάρβιν Χιτς, έτσι άναψε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Οι απαιτήσεις της Μπενφίκα ανέρχονται στα 20.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του Έλληνα γκολκίπερ. Ποσό που σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο (Jornal de desportos) μπορεί να δώσει η Ντόρτμουντ.

Την τρέχουσα σεζόν έχει αγωνιστεί σε 17 ματς της Primeira Liga, 1 στο Κύπελλο, 1 στο Super Cup, 4 στο Europa League και 1 στα προκριματικά του Champions League.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα