Novileague με Μπάγερν - Ντόρτμουντ και σκόρερ Λεβαντόφσκι

Gazzetta team
Novileague με Μπάγερν - Ντόρτμουντ και σκόρερ Λεβαντόφσκι

bet365

Η Novileague συνεχίζεται και σειρά παίρνει το γερμανικό ντέρμπι ανάμεσα σε Μπάγερν και Ντόρτμουντ.

Ο αγώνας για τα μεγάλα έπαθλα της Novileague συνεχίζεται και από την ισοπαλία-πρόκριση του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη, πάμε στο ντέρμπι της Μπάγερν με τη Ντόρτμουντ.

Ο διαγωνισμός της Novibet μπαίνει στην 34η αγωνιστική του και πρέπει να σημειώσουμε πως στο τέλος του θα μοιράσει 1.000.000 ευρώ σε όποιον φτάσει τις 35 σωστές προβλέψεις στα σκορ (στις συνολικά 100 αγωνιστικές). Κάτι που σημαίνει πως προλαβαίνεις ακόμα και σήμερα να μπεις στο παιχνίδι.

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάς πως υπάρχουν και τα 5 μίνι πρωταθλήματα (κάθε 20 αγωνιστικές) τα οποία δίνουν έξτρα 20.000 ευρώ (για τα σκορ) και 2.000 ευρώ (για τους σκόρερ).

Ξεκινά από σήμερα στη νέα Novileague

Τα τελευταία 4 ματς της Μπάγερν έχουν έρθει goal/goal και over 2.5, ενώ στα τελευταία 6 εντός έδρας ματς της έχουν σκοράρει και οι 2 ομάδες.

Από την άλλη στα 9/10 τελευταία παιχνίδια της έχει βγει το goal/goal. Aναμένουμε ένα ντέρμπι με πολλά γκολ και έτσι θα πάμε στο ακριβές σκορ 3-2.

Τώρα σχετικά με τον σκόρερ, θα πάμε στα σίγουρα και τον... δολοφόνο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που δεν σταματά να σκοράρει και φέτος.

Στις βαθμολογίες τώρα, σε αυτές με το ακριβές σκορ 4 παίκτες έχουν από 5 σωστές επιλογές, ενώ σε αυτή των σκόρερ, 2 άτομα έχουν 8 σωστές προβλέψεις.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ακόμα και σήμερα, μπορεί κάποιος να μπει στο παιχνίδι, καθώς βρισκόμαστε στην 34η από τις 100 αγωνιστές του διαγωνισμού που στο τέλος του θα μοιράσει 1.000.000 ευρώ.

Ξεκινά από σήμερα στη νέα Novileague

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχουν και τα 5 μίνι πρωταθλήματα (κάθε 20 αγωνιστικές) τα οποία δίνουν έξτρα 20.000 ευρώ για τους πρώτους στις δύο κατηγορίες και από 2.000 ευρώ στους δεύτερους.

Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα