Μπάγερν: Ο Νίμπελ βαρέθηκε να είναι μόνιμη ρεζέρβα του Νόιερ

Μπάγερν: Ο Νίμπελ βαρέθηκε να είναι μόνιμη ρεζέρβα του Νόιερ

Gazzetta team
Μπάγερν: Ο Νίμπελ βαρέθηκε να είναι μόνιμη ρεζέρβα του Νόιερ

bet365

Ο Αλεξάντερ Νίμπελ φέρεται δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι χρησιμοποιείται ελάχιστα από τον Χάνζι Φλικ, μένοντας μόνιμα στην σκιά του Μάνουελ Νόιερ.

Όταν κάθεσαι κάτω από τα δοκάρια της Μπάγερν Μονάχου και ΔΕΝ είσαι ο Μάνουελ Νόιερ, γνωρίζεις ότι ο χρόνος συμμετοχής σου θα είναι πολύ περιορισμένος, όσες προοπτικές και να έχεις.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Αλεξάντερ Νίμπελ άφησε την Σάλκε ως ελεύθερος και πήρε μεταγραφή στους Βαυαρούς, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως υπάρχει ρήτρα που του εξασφαλίζει έναν συγκεκριμένο αριθμό αγώνων, η οποία μάλιστα έκανε έξαλλο τον Νόιερ.

Μέχρι τώρα, όμως, ο 24χρονος τερματοφύλακας έχει μόλις δύο συμμετοχές (μια στο Champions League και μια στο Κύπελλο Γερμανίας), κάτι που τον έχει ενοχλήσει ιδιαιτέρως, όπως προκύπτει από το περιβάλλον του.

«Θα πρέπει να εξετάσουμε το ενδεχόμενο ενός δανεισμού το καλοκαίρι, αν ο Άλεξ εξακολουθεί να μην αγωνίζεται» δήλωσε στο περιοδικό «Kicker» ο μάνατζερ του Νίμπελ, Στέφαν Μπακς, με τη Μονακό να έχει ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του.

Δεν είναι τυχαίο, βεβαίως, ότι στον πάγκο των Μονεγάσκων κάθεται ο Νίκο Κόβατς, ο οποίος πέρυσι ως προπονητής της Μπάγερν είχε ανάψει το «πράσινο φως» για την απόκτηση του Νίμπελ, παρά την παρουσία του Νόιερ στην ομάδα.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα