Σάλκε: Ξεσκαρτάρισμα με απόλυση Γκρος!

Σάλκε: Ξεσκαρτάρισμα με απόλυση Γκρος!

Κώστας Ζάλιαρης
Σάλκε: Ξεσκαρτάρισμα με απόλυση Γκρος!

bet365

Οι παίκτες της Σάλκε επαναστάτησαν και η διοίκηση απομακρύνει τον Κρίστιαν Γκρος από τον πάγκο κάνοντας ξεσκαρτάρισμα και στους άμεσους συνεργάτες του!

Οι «βασιλικοί μπλε» υπέστησαν νέα ντροπιαστική ήττα στην φετινή Bundesliga με το τελικό 5-1 από την Στουτγκάρδη, με τον πολύπειρο Σκόντραν Μουστάφι να δηλώνει μετά το ματς ότι θα πρέπει επιτέλους όλοι, από τους ποδοσφαιριστές μέχρι και τον... οδηγό του πούλμαν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους για το καλό της ομάδας!

Το πρωί της Κυριακής ο κόουτς του κλαμπ, Κρίστιαν Γκρος, φαίνεται ότι είχε την τελευταία επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας ώστε να του ανακοινωθεί το φινάλε της συνεργασίας τους και η Σάλκε πηγαίνει πλέον για 5ο προπονητή μέσα στη φετινή σεζόν!

Μαζί με τον κόουτς απομακρύνονται επίσης ο επικεφαλής ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιόχεν Σνάιντερ, ο οργανωτής του τμήματος, Σάσα Ρίτερ και ο γυμναστής, Βέρνερ Λόιταρντ!

Η σεζόν στην Σάλκε ξεκίνησε με τον Ντέιβιντ Βάγκνερ που απολύθηκε έπειτα από δύο ματς, ακολούθησε ο Μανουέλ Μπάουμ που απομακρύνθηκε τον Δεκέμβρη, ακολούθησε ο Χουμπ Στέφενς για ένα ματς ως υπηρεσιακός και τώρα ήρθε η σειρά του Γκρος ν' αποχαιρετήσει έπειτα από ένα δίμηνο με μόλις μια νίκη!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα