Μπάγερν - Ουπαμεκανό: Διάλεξε τους Βαυαρούς

Gazzetta team
Μπάγερν - Ουπαμεκανό: Διάλεξε τους Βαυαρούς

bet365

Η Μπάγερν τα βρήκε με τη Λειψία και ο Ουπαμεκανό είναι έτοιμος να φορέσει τη φανέλα των Βαυαρών! Επιβεβαίωση από τον Σαλιχάμιτζιτς.

Τέλος στο μίνιο σήριαλ, αφού ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Χασάν Σαλιχάμιτζιτς επιβεβαίωσε το deal με τους Ταύρους για τον Γάλλο αμυντικό. Λίβερπουλ, Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν είχαν στο στόχαστρο τον Ουπαμεκανό, αλλά ο 22χρονος διάλεξε τη Μπάγερν. Οι Βαυαροί κινήθηκαν άμεσα, συμφώνησαν με τη Λειψία να πληρώσουν τη ρήτρα των 42.5 εκατ. ευρώ και φυσικά τα βρήκαν με τον ποδοσφαιριστή. Ο Ουπαμεκανό διάλεξε τη Μπάγερν, ενώ και οι οικονομικες του απαιτήσεις έγιναν δεκτές. Ο 22χρονος αμυντικός αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο 5 ετών και την επόμενη σεζόν θα καλύψει το κενό του Αλάμπα! Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δε μπήκε ποτέ στη μάχη για την απόκτησή του.

«Μπορώ να το επιβεβαιώσω και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι αυτό στη Μπάγερν. Είχαμε πολύ καλές, εντατικές και επαγγελματικές συζητήσεις με τον Νταγιό και τον ατζέντη του για αρκετούς μήνες. Γνωρίζαμε ότι είχαμε πολύ σκληρό ανταγωνισμό. Ο Ουπαμεκανό είναι ένας νεαρός παίκτης, 22 ετών, με πόλλά προσόντα. Ήμουν πάντα πεπεισμένος ότι είχαμε με μια καλή ιδέα. Στο τέλος μιας μακράς διαδικασίας, ο παίκτης, η οικογένειά του και η διοίκησή του ήταν πεπεισμένοι ότι η Μπάγερν ήταν ο ιδανικός προορισμός» τόνισε ο Σαλιχάμιτζιτς. Ετσι, αναμένεται να γίνει ο 8ος Γάλλος της ομάδας, αφού στη Μπάγερν ανήκουν οι: Παβάρ, Ερναντες, Κουασί, Τολισό, Κομάν, Κουζάν, Σαρ.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα