Ο Λεβαντόφσκι κυνηγά το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του Μίλερ

Ο Λεβαντόφσκι κυνηγά το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του Μίλερ

Κώστας Τόπας
Ο Λεβαντόφσκι κυνηγά το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του Μίλερ

bet365

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ετοιμάζεται να γράψει ιστορία καθώς τη φετινή σεζόν δείχνει ικανός να σπάσει το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ.
bwin - Ατρόμητος - ΠΑΟΚ με μεγάλες αποδόσεις και πληθώρα επιλογών! | 21+

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αφού νίκησε Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο και κέρδισε επάξια τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη της χρονιάς από τη FIFA, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι κυνηγάει να «σπάσει» το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ.

Ο Μίλερ το 1971-72, είχε σημειώσει σε μία σεζόν 40 τέρματα, ρεκόρ που αποτελεί μέχρι και σήμερα την καλύτερη επίδοση στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Μόνο τρεις παίκτες στην ιστορία της Bundesliga, από την ίδρυσή της το 1963, έφτασαν κοντά στο να να ξεπεράσουν το ρεκόρ. Αρχικά, ο ίδιος ο Μίλερ που σημείωσε 36 γκολ τη σεζόν 1972/73, ο θρυλικός επιθετικός της Κολωνίας, Ντίτερ Μίλλερ ο οποίος βρήκε δίχτυα 34 φορές κατά τη διάρκεια το 1976/77 και τέλος ο Λεβαντόφσκι, με 34 γκολ τη σεζόν 2019/20.

Ο Πολωνός στράικερ, έχε ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο και φέτος, έχοντας σημειώσει 19 γκολ σε 13 παιχνίδια σκοράροντας με μέσο όρο 1,36 γκολ ανά παιχνίδι και δείχνει ικανός να «σπάσει» το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ.

Σε περίπτωση που καταφέρει να σκοράρει 40 γκολ τη φετινή σεζόν, το όνομα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Bundesliga.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα