Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Λειψία 1-1: Έχασαν την ευκαιρία οι Ταύροι (vid)

Gazzetta team
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Λειψία 1-1: Έχασαν την ευκαιρία οι Ταύροι (vid)

bet365

Η Μπάγερν τής έκανε χάρη, η Λειψία, όμως, δεν το εκμεταλλεύτηκε για να την πιάσει στην κορυφή και περιορίστηκε απλά στον βαθμό στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης (1-1).

Το δώρο της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης ήταν η πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναπληρώσει για την ήττα από τη Γκλάντμπαχ. Μπορεί να της έλειπαν βασικά γρανάζια από την μεσοαμυντική γραμμή της (Χάλστενμπεργκ, Κλόστερμαν, Λάιμερ, Μουκιέλε), όμως, η Λειψία είχε ζωντανό το κίνητρο να βρεθεί ξανά στην κορυφή, παρέα με τους Βαυαρούς. Ωστόσο, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης το απέτρεψε, περιορίζοντας τους Κόκκινους Ταύρους στον βαθμό (1-1) που τους κράτησε στο -2 από την κορυφή (εν αναμονή και της Ντόρτμουντ).

Οι Αετοί πήραν, μάλιστα, κεφάλι στο σκορ σε καίριο σημείο, δύο λεπτά πριν από την ανάπαυλα χάρη στον 22χρονο, Αϊμέν Μπαρκόκ, ο οποίος σκόραρε το πρώτο του γκολ στον σύλλογο μετά από τέσσερις σεζόν (δανεικός τα τελευταία δύο χρόνια στη Φορτούνα Ντίσελντορφ).

Κι αφού ο βασικός φορ του Νάγκελσμαν, Σόρλοθ δεν μπορούσε να λύσει τον γόρδιο δεσμό, ανέλαβε δράση ο έμπειρος, Γιουσούφ Πόουλσεν, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 46’ και έντεκα λεπτά μετά έφερε στα ίσα το ματς με υπέροχο τελείωμα.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα