Μπάγερν - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 5-0: Τέλος το αήττητο με... ρεκόρ γκολ! (vid)

Gazzetta team
Μπάγερν - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 5-0: Τέλος το αήττητο με... ρεκόρ γκολ! (vid)

bet365

Με κορυφαίο τον Λεβαντόφσκι, η Μπάγερν διέλυσε με 5-0 την Άιντραχτ εντός έδρας, της έκοψε το αήττητο και παράλληλα πέτυχε ρεκόρ γκολ έπειτα από πέντε στροφές!

Αήττητο... τέλος για την Άιντραχτ στο Μόναχο, μιας και η Μπάγερν έδειξε πως είναι η κυρίαρχος! Οι Βαυαροί διέλυσαν με 5-0 την ομάδα της Φρανκφούρτης και παρέμεινε στο -1 από την κορυφή και τη Λειψία. Ιδανική επιστροφή για τον Σανέ, ο οποίος βρήκε δίχτυα. Παράλληλα, πέτυχε ρεκόρ στη Bundesliga, αφού έφτασε τα 22 γκολ έπειτα από πέντε στροφές. Ωστόσο, η εξαιρετική εμφάνιση θα μπορούσε να φέρει περισσότερα χαμόγελα, αν δεν τραυματιζόταν στην αρχή του ματς ο Ντέιβις, με την αγωνία για την κατάστασή του να χτυπά κόκκινο.

Η Μπάγερν με κεκτημένη ταχύτητα από την τεσσάρα στην Ατλέτικο, μπήκε δυνατά, πίεσε τους φιλοξενούμενους και μόλις στο 10' κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Κομάν έκανε την ασίστ και ο Λεβαντόφσκι βρήκε δίχτυα!

Η Άιντραχτ προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά οι Βαυαροί είχαν την ουσία και ο Πολωνός τον τρόπο. Στο 28' ο Λεβαντόφσκι απέδειξε γιατί είναι ο πιο φορμαρισμένος φορ, αφού από πάσα του Κίμιχ και με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 2-0. Στην επανάληψη, το παιχνίδι ήταν μονόλογος για τους Βαυαρούς. Τι και αν έριξαν ρυθμό, κατάφεραν να «εγκλωβίσουν» την Άιντραχτ, η οποία δεν έκανε ούτε φάση για να δικαιολογήσει την παρουσία της. Χατ τρικ ο Λεβαντόφσκι στο 60' από ασίστ του Ντάγκλας Κόστα. Ο Σανέ επέστρεψε ορεξάτος στη δράση, πήρε θέση στο ματς στο 68ο λεπτό και τέσσερα λεπτά αργότερα κατάφερε να σκοράρει για το 4-0! Κι όμως, η ομάδα του Φλικ δε σταμάτησε και στις καθυστερήσεις ο Μουσιάλα διαμόρφωσε το 5-0. .

Εκεί στην... κορυφή η Λειψία

H Λειψία συνεχίζει ακάθεκτη και μετά την εξαιρετική πρεμιέρα στο Champions League πέρασε και το εμπόδιο της Χέρτα, επικρατώντας 2-1 εντός έδρας. Ετσι, παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, αήττητη και στο +1 από τη Μπάγερν. Οι «Ταύροι» που παρουσιαστηκαν με αλλαγές, είδαν την αντίπαλο να τους αιφνιδιάζει, μιας και στο 8ο λεπτό ο Κόρντομπα άνοιξε το σκορ. Ωστόσο, τρία λεπτά αργότερα ο Ουπαμεκανό έφερε το ματς στα ίσα. Η Λειψία πίεσε, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν εξαιρετικά στημένοι στην άμυνα. Ωστόσο, στο 50ο λεπτό, η Χέρτα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ζεεφουκ. Η Λειψία πίεσε, έγινε αρκετά επιθετική και τη λύση έδωσε από την άσπρη βούλα ο Σάμπιτζερ στο 77' διαμορφώνοντας το 2-1.

Ανατροπή στην ανατροπή και κρίσιμο διπλό η Γκλάντμπαχ

Μετά την απώλεια της νίκης μέσα από τα χέρια της κόντρα στην Ίντερ, η Γκλάντμπαχ φλέρταρε επικίνδυνα με το να χαρίσει στην ουραγό Μάιντς την πρώτη της νίκη στη φετινή Bundesliga. Ωστόσο, στο φινάλε τα Πουλάρια βρήκαν τον τρόπο να αποδράσουν, με ανατροπή στην ανατροπή, χάρη στα γκολ των Χόφμαν (76', πεν.) και Γκίντερ (83') για το τελικό 2-3. Έτσι, οι Καρναβαλιστές έμειναν και πάλι με άδεια χέρια, με την ανατροπή σε πρώτο χρόνο από τον Ματετά (23', 36') να μη βρίσκει αντίκρισμα και έτσι εξακολουθούν να ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς από την τελευταία θέση.

Μπορούσε τη νίκη, αλλά φτιάχνει αήττητο η Ουνιόν

Η Ουνιόν Βερολίνου ήταν ανώτερη απέναντι στη Φράιμπουργκ, απάντησε άμεσα στο 0-1 του Γκρίφο (34') με τον Άλντριχ (36'), όμως, στο φινάλε δεν μπόρεσε να πιστοποιήσει την κυριαρχία της. Οι πρωτευουσιάνοι έμειναν στο 1-1, αλλά διεύρυναν το αήττητο σερί τους στα τέσσερα παιχνίδια και αποδεικνύουν ότι και φέτος είναι «σκληρό καρύδι», που δύσκολα θα κινδυνέψει για τον υποβιβασμό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα