Μπάγερν Μονάχου: Διπλή «πόρτα» από Ρεάλ και Βαλβέρδε

Gazzetta team
Μπάγερν Μονάχου: Διπλή «πόρτα» από Ρεάλ και Βαλβέρδε

bet365

Η Μπάγερν Μονάχου σκέφτηκε το καλοκαίρι να αποκτήσει τον Φεντερίκο Βαλβέρδε από την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά εισέπραξε την άρνηση, τόσο του ποδοσφαιριστή, όσο και της Βασίλισσας.

Έστω και στο φινάλε των μεταγραφών, η Μπάγερν Μονάχου γέμισε αρκετά το ρόστερ της, με την απόκτηση ποιοτικών εναλλακτικών όπως ο Μπουμά Σαρ, ο Μαρκ Ρόκα, ο Ντάγκλας Κόστα και ο Ερίκ Μαξίμ Τσούπο - Μοτίνγκ.

Το «μπαμ» του καλοκαιριού για την πρωταθλήτρια Ευρώπης, βεβαίως, ήταν ο Λιρόι Σανέ, αν και μέχρι τέλους οι Βαυαροί επιχείρησαν να ενισχύσουν ουσιαστικά και την μεσαία γραμμή, μετά την σημαντική απώλεια του Τιάγκο Αλκάνταρα.

Προς αυτή την κατεύθυνση, η Μπάγερν σκέφτηκε την περίπτωση του Φεντερίκο Βαλβέρδε, το δυναμικό στιλ του οποίου της ταιριάζει γάντι. Έκανε, λοιπόν, μια απόπειρα προσέγγισης του Ουρουγουανού μέσου και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ομάδα του Χάνζι Φλικ, όμως, έφαγε τα... μούτρα της, αφού ο 22χρονος ποδοσφαιριστής δεν το συζήτησε καν, θέλοντας να εδραιωθεί στην Ρεάλ, με την οποία άλλωστε ανανέωσε το συμβόλαιό του έως το 2025.

Ούτε η Βασίλισσα, βεβαίως, δεν έχει καμία διάθεση να αποχωριστεί τον πολύτιμο Βαλβέρδε, ειδικά από την στιγμή που αποτελεί το μέλλον της ομάδας στα χαφ, με δεδομένη και την προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία του Λούκα Μόντριτς (35).

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα