Χάαλαντ: Απίθανη συχνότητα σκοραρίσματος! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Χάαλαντ: Απίθανη συχνότητα σκοραρίσματος! (vid)

bet365

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ απολαμβάνει την παρουσία του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, πέτυχε τα δυο από τα τρία τέρματα της ομάδας του απέναντι στην Γκλάντμπαχ το απόγευμα του Σαββάτου και έφτασε στα 15 γκολ στο πρωτάθλημα σε... 16 αναμετρήσεις!

Μπορεί να μετακινήθηκε από την Ζάλτσμπουργκ στη Βεστφαλία μόλις στα μισά της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο, ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει αποδείξει πως ήταν εξαιρετική η κίνηση της Ντόρτμουντ και απέδωσε καρπούς ευθύς εξ αρχής.

Ο θαυματουργός Νορβηγός επιθετικός έχει καταφέρει σε 16 αναμετρήσεις στην Bundesliga μαζί και με την πρεμιέρα της φετινής σεζόν κόντρα στη Γκλάντμπαχ, να σκοράρει 15 φορές, ενώ, έχει βρεθεί στο αρχικό σχήμα της ομάδας του στις 12 από τις 16 εμφανίσεις που έχει καταγράψει στη Λίγκα.

Ξεκινώντας και τη νέα αγωνιστική περίοδο και ανοίγοντας άμεσα λογαριασμό, έχει πλέον φτάσει σε σημείο που σκοράρει κάθε 77 λεπτά σε επίπεδο Bundesliga και... τρελαίνεται, όπως το έκανε και με τον Τζέιντον Σάντσο στη διαμόρφωση του 3-0 στο ματς του Signal Iduna Park, στο οποίο υπήρξε ξανά κόσμος με αποστάσεις!

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα