Σάλκε: Τέλος η σεζόν για τον Σαλίφ Σανέ (pic)

Σάλκε: Τέλος η σεζόν για τον Σαλίφ Σανέ (pic)

Κώστας Τόπας
Σάλκε: Τέλος η σεζόν για τον Σαλίφ Σανέ (pic)

bet365

Τις υπηρεσίες του κεντρικού αμυντικού, Σαλίφ Σανέ, θα πρέπει να στερηθεί ο προπονητής της Σάλκε, Ντέιβιντ Βάγκνερ για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες.

Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα* ! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Οπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Σάλκε, ο Σαλίφ Σανέ θα αναγκαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περισσότερο από ένα μήνα μετά από μυϊκό τραυματισμό κι αυτό σημαίνει πως η φετινή σεζόν για τον Σενεγαλέζο στόπερ κάπου εδώ, έλαβε τέλος.

Ετσι, ο Σανέ έγινε ο έκτος ποδοσφαιριστής ο οποίος τραυματίζεται, μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, όπως και οι υπόλοιποι πέντε ποδοσφαιριστές του συλλόγου, Αμίν Αρίτ, Ομάρ Μασκαρέγ, Ματίγια Νάστασιτς, Γκουίντο Μπουργκστάλερ και Ζαν-Κλερ Τοντιμπό

Στα θετικά για τον τεχνικό της Σάλκε, Ντέιβιντ Βάγκνερ, είναι ότι μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του, Γουέστον ΜακΚένι ο οποίος επιστρέφει στην αποστολή ενόψει της αναμέτρησης, με την Λεβερκούζεν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα