Μίλερ: «Δεν χρειαζόμαστε Μέσι και Ρονάλντο, έχουμε τον... Λεβα-γκολ-σκι»

Μίλερ: «Δεν χρειαζόμαστε Μέσι και Ρονάλντο, έχουμε τον... Λεβα-γκολ-σκι»

Κώστας Τόπας
Μίλερ: «Δεν χρειαζόμαστε Μέσι και Ρονάλντο, έχουμε τον... Λεβα-γκολ-σκι»

bet365

Η Μπάγερν δεν χρειάζεται ούτε τον Λιονέλ Μέσι ούτε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς όπως δήλωσε ο Τόμας Μίλερ, οι «Βαυαροί» έχουν τον «Λεβα-γκολ-σκι» για να πετυχαίνει τα γκολ.
Sportingbet.gr: Ακόμα περισσότερες επιλογές για το κουπόνι σου |21+

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχει ξεκινήσει ο Τόμας Μίλερ, τις υποχρεώσεις του με την ομάδα, μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Μέχρι τώρα μετράει 11 γκολ και 21 ασίστ σε 40 παιχνίδια σε όλους τους αγώνες αυτή τη σεζόν και πρόσφατα επιβραβεύτηκε με παράταση συμβολαίου έως τη σεζόν 2022-2023 για τις προσπάθειές του.

Ο 30χρονος μέσος των «Βαυαρών» σε πρόσφατη συνέντευξη του τόνισε πως στην ομάδα δεν χρειάζεται ούτε ο Λιονέλ Μέσι ούτε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς ο συμπαίκτης του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σκοράρει κατά ριπάς.

«Ίσως τα τελευταία χρόνια να ήθελα να παίξω με τον Λιονέλ Μέσι» αναφέρει αρχικά ο Mίλερ στο "Goal". «Παλιά έπαιρνα την μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή και προσπαθούσα να σκοράρω. Τώρα βρίσκομαι σε καλή φόρμα και πλέον σερβίρω περισσότερα γκολ απ' ότι σκοράρω. Ίσως τώρα να χρειαζόμουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο για να του βγάζει ασίστ. Αλλά όχι... έχουμε τον Ρόμπερ "Λεβα-γκολ-σκι" για να το κάνει. Νομίζω ότι ίσως αυτή τη στιγμή είναι καλύτερος από τον Κριστιάνο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα