Eκτός, είναι αλλιώς...

Book-nomikarios Book-nomikarios
Eκτός, είναι αλλιώς...

bet365

Η Λειψία έγινε... luben με τις 2 εντός έδρας στοιχηματικές της κηδείες απέναντι στις Φράιμπουργκ και Χέρτα, όμως στο μοναδικό εκτός έδρας παιχνίδι μετά τη διακοπή λόγω covid-19 φιλοδώρησε με 5 γκολ τη Μάιντζ και ο Book-nomikarios εκτιμάει ότι θα λυγίσει και την Κολωνία
KOΛΩΝΙΑ - ΛΕΙΨΙΑ

H Koλωνία είχε ξεκινήσει τη σεζόν με τον κόουτς Beierlorzer, όμως το στυλ του δεν της ταίριαζε, αυτός βρήκε εργασία στο Μάιντζ, ενώ την ομάδα των The Billy Goats, την ανέλαβε ο Gisdol. Η ομάδα ΔΕΝ έδειξε άμεση βελτίωση, ωστόσο απ' το Δεκέμβρη και μετά ήταν αγνώριστη. Πριν τη χειμερινή διακοπή είχε 3 σερί σούπερ νίκες (με Λεβερκούζεν και Βέρντερ Βρέμης εντός, ενώ ενδιάμεσα είχε πάρει διπλό στη Φρανκφούρτη) και όταν άρχισε εκ νέου το πρωτάθλημα μέτρησε 4 τρίποντα σε 6 αναμετρήσεις, έχοντας χάσει μόλις απ' τις Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ, ματς τα οποία ήταν "εκτός προγράμματος". Ο άθλος αυτός προφανώς και πιστώνεται στον κόουτς Gisdol, διότι η Κολωνία τότε έμοιαζε φαβορί για τον υποβιβασμό και πλέον μπορεί να πει κάποιος ότι θεωρητικώς μοιάζει απόλυτα ασφαλής.

Η νέα διακοπή, αυτή τη φορά ελέω κορωνοϊού, ξεκάθαρα δεν βοήθησε την Κολωνία. Έχασε το ρυθμό της. Αν και προηγήθηκε με 2-0 επί της Μάιντζ, κάποια τραγικά λάθη την έφεραν ισόπαλη με την νυν ομάδα του πρώην προπονητή της. Στο επόμενο παιχνίδι, πάλι μες στο σπίτι της, είχε θλιβερή αμυντική συμπεριφορά, βρέθηκε δίκαια πίσω στο σκορ με 0-2 απ' την Φορτούνα Ντίσελντορφ, αλλά κατάφερε να κλέψει τον 1 βαθμό με 2 γκολ στο τέλος. Το κακό τρίτωσε με την ήττα 3-1 στην έδρα της Χοφενχάιμ, σε αγώνα που κυριάρχησε στο δεύτερο μέρος, είχε ευκαιρίες, αδικείται απ' το σκορ, αλλά αμυντικά ήταν για άλλη μια φορά απαράδεκτη. Να τονιστεί, ότι στα 2 τελευταία ματς έχασε ισάριθμα πέναλτι ο Uth, με τον Κολομβιανό φορ Córdoba να δυσφορεί, καθώς ζήτησε να εκτελέσει αυτός το πέναλτι με τη Φορτούνα, το αρνήθηκε ο κόουτς Gisdol, το ίδιο και στο Χοφενχάιμ, αλλά το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.

Η Λειψία με τις εντός έδρας ισοπαλίες με Φράιμπουργκ και Χέρτα είπε αντίο στον τίτλο, αλλά θέλει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο επόμενο τσάμπιονς λιγκ (περιμένοντας και το τρέχον βεβαίως βεβαίως). Επιθετικά έχει αρετές, αλλά αμυντικά νοσεί. Θα χάσει το ματς ο Δανός δυναμικός φορ Poulsen (27/5), ο τιμωρημένος αμυντικός Halstenberg (24/3), ενώ δύσκολα θα είναι ξανά διαθέσιμος ο αμυντικός Konaté (5/0). O Σουηδός χαφ Forsberg (18/5) ήταν στον πάγκο με την Χέρτα και λογικά θα είναι εκ νέου και σήμερα με ελπίδες να μπει ως αλλαγή (είναι πολύτιμος), ενώ πιθανότατα θα είναι 11αδάτος ο Σλοβάκος παιχταράς Kampl που γύρισε από τραυματισμό στο 0-5 με τη Μάιντζ, αλλά έχασε το ματς με τη Χέρτα. Προσαρμόζονται με το καιρό οι Ισπανοί Daniel Olmo και Angeliño που ήρθαν από Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Μάντσεστερ Σίτι αντίστοιχα, ενώ πιέζει για θέση στο αρχικό σχήμα και ο στόπερ Mukiele.

Η Κολωνία δείχνει να κάνει εύκολα το λάθος στην πίεση, πήρε κόκκινη και ο στόπερ Bornauw (24 συμ., 5 γκολ), αν λείψει πάλι και ο τραυματίας στόπερ Czichos (20 συμ., 1 γκολ) που τα ρεπορτάζ τον θέλουν βίαια ως παγκίτη, τα ζόρια θα είναι μεγαλύτερα πίσω. Άγνωστο αν θα βάλει τον Schmitz που έπαιξε μια 4ετία στις ομάδες του ομίλου της Red Bull ή αν θα επαναφέρει αριστερά τον νεαρό Katterbach. Ο κόουτς Νagelsmann μπορεί να αλλάξει και 4-5 πρόσωπα στην 11άδα χωρίς να αλλοιωθεί η ποιότητα, ο Gisdol όχι, ειδικά στην άμυνα. Με αποτελεσματική πίεση για να κλέψει μπάλες, η Λειψία δεν θα έχει προβλήματα και το 1.50 γίνεται αποδεκτό.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ : KOΛΩΝΙΑ - ΛΕΙΨΙΑ -> 2 (1.50)

ΥΓ. Περισσότερα tips στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail για προσφορές και οδηγίες εγγραφής στο [email protected]

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).