Μπάγερν – Φορτούνα 5-0: Μαγεία, πεντάρα… σαλατιέρα (vid)

Μπάγερν – Φορτούνα 5-0: Μαγεία, πεντάρα… σαλατιέρα (vid)

bet365

Σε τρομερή κατάσταση και φορμάρισμα η Μπάγερν, συνεχίζει να γράφει στο… κοντέρ και με το φαντεζί 5-0 επί της Φορτούνα απογειώθηκε στο +10 από την Ντόρτμουντ.

Ασταμάτητη, ασυναγώνιστη, αδύνατον να αντιμετωπιστεί. Αλλά και υπέροχη, ορεξάτη, φιλόδοξη. Η Μπάγερν υπό τις οδηγίες του Χάνσι Φλικ είναι εδώ και καιρό ξεκάθαρο ότι δεν θυμίζει σε τίποτα τη νωχελική ομάδα του Νίκο Κόβατς. Και όχι μόνο φροντίζει να το επιβεβαιώνει, μα σε κάθε ματς που ακολουθεί, εμφανίζεται και καλύτερη. Υποδεχόμενη τη Φορτούνα, προσέφερε και θέαμα, με τακουνάκια, όμορφες ενέργειες και με το 5-0 στο φινάλε του ματς, απογειώθηκε στο +10 από τη 2η Ντόρτμουντ (σ.σ.: έχει ματς λιγότερο).

Όλα άρχισαν με το αυτογκόλ του Γιόργκενσεν (15’) στο πλασέ του Παβάρ, ο οποίος τελικά βρήκε το γκολ (ποτέ του δεν έχει ξαναβάλει πέντε σε μία σεζόν) με κεφαλιά (29’). Η Μπάγερν ήταν φουριόζα, δημιουργούσε διαρκώς ωραίες συνεργασίες και ευκαιρίες για γκολ. Το ίδιο συνέχισε να κάνει και στο β’ μέρος και μάλιστα με ακόμα μεγαλύτερη φαντασία. Γι’ αυτό φρόντισε ο Λεβαντόφσκι και τα τακουνάκια του.

Στο 50’ ξεκίνησε με αυτόν τον τρόπο τη φάση και αφού η μπάλα κρύφτηκε, την εμφάνισε εκείνος στα δίχτυα. Το γκολ ήρθε από ασίστ του Μίλερ,ο οποίος έκανε ρεκόρ καριέρας με 18 και κυνηγάει το απόλυτο της Μπουντεσλίγκα που είναι οι 21. Στο 50’ ο Λέβα ξαναχτύπησε, αυτή τη φορά για να σκοράρει με ευφάνταστο τακουνάκι και να φτάσει τα 43 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ισοφαρίζοντας το προσωπικό ρεκόρ του και μάλιστα σε μόλις 37 ματς.

Ο Ντέιβις (52’) πιστοποίησε και επιθετικά με το 5-0 την εκπληκτική κατάστασή του και από εκείνο το σημείο η Μπάγερν κατέβασε ρυθμό. Το φινάλε τη βρήκε να διευρύνει στις 14 αγωνιστικές το αήττητο σερί της, στο οποίο οι 13 είναι νίκες. Κάπως έτσι λοιπόν καλπάζει ολοταχώς στο να σηκώσει την 8η διαδοχική σαλατιέρα, ενώ φτιάχνει διαρκώς διάθεση και για το Champions League που θα ακολουθήσει σε λίγο καιρό…

Μπάγερν (Χάνσι Φλικ): Νόιερ, Αλάμπα, Κίμιχ, Ερναντές (46΄Κουζάνς), Παβάρ (62΄Οντριοθόλα), Γκορέτσκα, Γκνάμπρι (78' Μέγιερ), Κομάν (62' Πέρισιτς), Ντέιβις, Μίλερ (74΄Ζίρκζεε), Λεβάντόφσκι

Φορτούνα (Ούβε Ρέσλερ): Καστενμάιερ, Μπόντζεκ, Γιόργκενσεν, Ζίμπελμαν, Χόφμαν, Μοράλες (57΄ Σομπότκα, λ.τρ. 73' Πλεντλ), Ζίμερμαν (67΄ Ζίμερ), Στέγκερ (57' Μπερίσα), Τόμι (66' Σούτνερ), Σκρζίμπσκι, Κάραμαν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα