Φλικ: «Είναι νωρίς να μιλάμε για την κατάκτηση του τίτλου»

Φλικ: «Είναι νωρίς να μιλάμε για την κατάκτηση του τίτλου»

Κώστας Τόπας
Φλικ: «Είναι νωρίς να μιλάμε για την κατάκτηση του τίτλου»

bet365

Ο Χανς Φλικ, παρά το γεγονός πως η Μπάγερν αύξησε τη διαφορά από την δεύτερη Ντόρτμουντ, και πλέον θεωρείται μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους...

Η Μπάγερν κατάφερε στο «Klassiker» να πάρει τη νίκη με 1-0, χάρη στο πανέμορφο τέρμα του Τζόσουα Κίμιχ. Μία νίκη η οποία αύξησε τη διαφορά των «Βαυαρών» από την Ντόρτμουντ και πλέον είναι οι μεγάλες διεκδικητές για την κατάκτηση, ενός ακόμα πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός της Μπάγερν, Χανς Φλικ παρ' όλα αυτά τόνισε πως είναι νωρίς ακόμα για την απονομή τίτλου, τονίζοντας πως αργότερα ίσως έρθει αυτή η στιγμή για συζήτηση.

«Δεν είμαι προπονητής που προβάλλει τον εαυτό του. Αλήθεια όμως, είναι ωραίο να έχεις προβάδισμα επτά βαθμών (σ.σ. έναντι της Ντόρτμουντ). Πριν από την χειμερινή διακοπή, ήμασταν τέσσερις βαθμούς πίσω. Καταφέραμε να κερδίσουμε τους αγώνες μας μέσα στο 2020, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Προσεγγίζουμε κάθε αγώνα με τον ίδιο τρόπο που το κάναμε στα πρώτα τρία παιχνίδια στην αρχή της σεζόν. Ίσως να μπορέσουμε να μιλήσουμε για τον τίτλο αργότερα, αλλά προς το παρόν, δεν θα το κάνω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα