Ντόρτμουντ: Αμφίβολος για το ντέρμπι με την Μπάγερν ο Χούμελς

Κώστας Τόπας
Ντόρτμουντ: Αμφίβολος για το ντέρμπι με την Μπάγερν ο Χούμελς

bet365

Η Ντόρτμουντ κατάφερε να πάρει μία ακόμη νίκη, μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αυτή τη φορά κόντρα στην Βόλφσμπουργκ με 2-0 και ήδη έχει αρχίσει τον προγραμματισμό της για τον μεγάλο ντέρμπι με την Μπάγερν την Τρίτη (26/05, 19:30).

Η Bundesliga επέστρεψε με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ερωτηματικό για τον Λουσιέν Φαβρ αποτελεί η συμμετοχή του έμπειρου αμυντικού, Ματς Χούμελς ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης με την Μπάγερν, στο ντέρμπι κορυφής.

Ο Γερμανός στόπερ, αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, από τον Εμρε Τσαν, στο ημίχρονο εξαιτίας ενός τραυματισμού στον αχίλλειο. Ετσι θεωρείται αμφίβολος για το αν θα προλάβει το ματς με τους «Βαυαρούς» σε δυο ημέρες.

«Μίλησα λίγο με τον γιατρό της ομάδας. Ο Ματς έχει ένα πόνο στον αχίλλειο. Θα δούμε εάν θα παίξει την Τρίτη, δεν είναι σίγουρο, ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο τεχνικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Μίχαελ Ζορτς.

Υπενθυμίζεται ότι η νίκη για την ομάδα της Ντόρτμουντ την Τρίτη (26/05) είναι μονόδρομος, καθώς θέλει να καλύψει τη διαφορά από την πρώτη Μπάγερν η οποία έχει 61 βαθμούς, ενώ οι Βεστφαλοί βρίσκονται στους 57.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα