Νόιερ: «Ξέρουμε ότι όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω μας»

Νόιερ: «Ξέρουμε ότι όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω μας»

Κώστας Τόπας
Νόιερ: «Ξέρουμε ότι όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω μας»

bet365

Ο τερματοφύλακας και ο αρχηγός της Μπάγερν Μονάχου, Μάνουελ Νόιερ μίλησε για την επανέναρξη της σεζόν χωρίς φιλάθλους στις εξέδρες τονίζοντας πως γνωρίζει ότι όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω τους.

Σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής και ένα από αυτά είναι αυτό της Μπάγερν Μονάχου με την Ουνιόν Βερολίνου (17/05, 19:00). Ο πορτιέρε των Βαυαρών, Μάνουελ Νόιερ επιβεβαίωσε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για να τα δώσει όλα, μετά τη σκληρή προετοιμασία την οποία έκανε στο διάστημα της καραντίνας.

«Ξέρω πως θα μας βλέπουν όλοι γιατί είμαστε οι πρώτοι που επιστρέφουν. Δεν αφορά μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά για όλα τα αθλήματα, επαγγελματίες και ερασιτέχνες. Είμαστε οι πρώτοι που επιστρέφουμε και συγκεντρώνουμε την προσοχή όλων. Ελπίζουμε ότι τα πράγματα θα πάνε όπως έχουν προγραμματιστεί.

Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και εκμεταλλευτήκαμε τον χρόνο που είχαμε. Όλοι έχουν δώσει τα πάντα όλο αυτό το διάστημα και είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο μας αγώνα.

Φυσικά είμαστε ευτυχείς για το γεγονός ότι επιστρέψουμε στη δράση, παρόλο που παραδέχομαι ότι θα θέλαμε να είχαμε και τον κόσμο στο πλευρό μας».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα