Κορονοϊός: Δυο κρούσματα στη Ντιναμό Δρέσδης, καραντίνα και... χάνει το ματς!

Gazzetta team
Κορονοϊός: Δυο κρούσματα στη Ντιναμό Δρέσδης, καραντίνα και... χάνει το ματς!

bet365

Απίθανα πράγματα στη Γερμανία, η Ντιναμό Δρέσδης μπήκε σε καραντίνα 14 ημερών και την άλλη εβδομάδα έχει... ματς, όπου δεν θα μπορεί να παραταχθεί!
Στο πλαίσιο της τρίτης σειράς εξετάσεων την Παρασκευή, βρέθηκαν δύο νέα θετικά κρούσματα κορονοϊού στη Ντιναμό Δρέσδης. Ως αποτέλεσμα, το Γραφείο Υγείας της Δρέσδης αποφάσισε ότι ολόκληρη η ομάδα πρέπει να μπει σε καραντίνα 14 ημερών, παρά το γεγονός πως την επόμενη Κυριακή υπάρχει το ματς με το Ανόβερο! «Είμαστε σε επαφή με την αρμόδια αρχή Υγείας και τη DFL για να συντονίσουμε όλα τα περαιτέρω βήματα. Το γεγονός είναι ότι εμείς δεν μπορούμε ούτε να προπονηθούμε ούτε να συμμετάσχουμε στα παιχνίδια τις επόμενες 14 ημέρες» αναφέρει η Ντιναμό σε ανακοίνωσή της και τις επόμενες ώρες η Ομοσπονδία αναμένεται να πάρει αποφάσεις.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BUNDESLIGA NEWS FEED