Πιο κοντά στην απόκτηση του Κάι Χάβερτς η Αρσεναλ

Κώστας Τόπας
Πιο κοντά στην απόκτηση του Κάι Χάβερτς η Αρσεναλ

bet365

Ο Κάι Χάβερτς, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, χάρη στις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να βρει νέο σταθμό στην καριέρα του.

Πρόκειται για έναν από το πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της Γερμανίας, καθώς διανύει το 20ο έτος της ηλικίας και ήδη έχει καταφέρει να δείξει σπουδαία πράγματα με την μπάλα στα πόδια του. Φέτος κατάφερε σε 34 συμμετοχές να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, 10 φορές.

Σύμφωνα, με δημοσιεύματα στην Αγγλία, την περίπτωση του Κάι Χάβερτς παρακολουθούν στενά, η Μπάγερν, η Λίβερπουλ αλλά και η Αρσεναλ.

Ωστόσο, πιο κοντά στην απόκτηση του βρίσκονται οι «κανονιέρηδες» καθώς είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν ένα αρκετά ικανοποιητικό συμβόλαιο με υψηλές αποδοχές, ώστε να του αποσπάσουν το πολυπόθητο «ναι».

Η «Bild» μάλιστα αναφέρει πως η Λεβερκούζεν θέλει πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη και πως η Αρσεναλ, είναι η μοναδική ομάδα η οποία διατίθεται για να καταβάλλει αυτό το τεράστιο ποσό.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα