Ρουμενίγκε για Νόιερ: «Θα βρούμε λύση και θα ανανεώσει»

Ρουμενίγκε για Νόιερ: «Θα βρούμε λύση και θα ανανεώσει»

Gazzetta team
Ρουμενίγκε για Νόιερ: «Θα βρούμε λύση και θα ανανεώσει»

bet365

Πεπεισμένος ότι η Μπάγερν Μονάχου θα τα βρει με τον Μάνουελ Νόιερ στο θέμα της ανανέωσης συμβολαίου, εμφανίστηκε ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε.

Μπορεί ο Μάνουελ Νόιερ να δήλωσε ενοχλημένος και με νόημα ότι «δεν είναι η Μπάγερν που ξέρω» αναφορικά με τις διαρροές του Τύπου για τις διαπραγματεύσεις του για την ανανέωση συμβολαίου, αλλά ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι θα βρεθεί η «χρυσή τομή» μεταξύ των δύο πλευρών.

«Γνωρίζουμε τον Νόιερ πολύ καλά και, με βάση τις υπάρχουσες συνθήκες, είμαστε σίγουροι. Πιστεύω ότι θα βρούμε λύση και θα ανανεώσει. Έχουμε τον καλύτερο τερματοφύλακα στον κόσμο και πήραμε τα πάντα μαζί του» τόνισε ο εκτελεστικός διευθυντής του βαυαρικού συλλόγου για τον αρχηγό της Μπάγερν, ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το 2021 και, προς το παρόν, δεν τα έχει βρει ούτε στην χρονική διάρκεια, αλλά ούτε και στις ετήσιες απολαβές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα