Ντέιβις - Μπάγερν: Επίσημη η ανανέωση ως το 2025 (pic & vid)

Ντέιβις - Μπάγερν: Επίσημη η ανανέωση ως το 2025 (pic & vid)

Gazzetta team
Ντέιβις - Μπάγερν: Επίσημη η ανανέωση ως το 2025 (pic & vid)

bet365

Το μέλλον του Αλφόνσο Ντέιβις ανήκει στην Μπάγερν Μονάχου, με τον σύλλογο να ανακοινώνει επίσημα την επέκταση του συμβολαίου του ως το καλοκαίρι του 2025.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο τίτλος της «αποκάλυψης της χρονιάς» για την Μπάγερν Μονάχου φέρει οπωσδήποτε το όνομά του. Ως εκ τούτου, οι Βαυαροί δεν θα μπορούσαν να μην επενδύσουν ακόμη περισσότερα στο ταλέντο του Αλφόνσο Ντέιβις, επεκτείνοντας την διάρκεια της συνεργασίας τους.

Όπως αναμενόταν σύμφωνα με τα ρεπορτάζ την τελευταία εβδομάδα, ο βαυαρικός σύλλογος ανακοίνωσε την ανανέωση του Καναδού ακραίου μπακ για δύο ακόμη χρόνια, με τον ίδιο να υπογράφει ως το καλοκαίρι του 2025.

Αυτή ήταν και η λογική ακολουθία των εξαιρετικών εμφανίσεών του την φετινή σεζόν, τόσο στην Bundesliga όσο και το Champions League, όπου σε σύνολο 32 συμμετοχών (8 ασίστι/1 γκολ) έβγαλε μάτια με την ταχύτητα και την εκρηκτικότητα στις κούρσες του από την αριστερή πτέρυγα.

Μάλιστα, ο 19χρονος τύπωσε ο ίδιος την φανέλα της ανανέωσης του, στο πρωτότυπο βίντεο ανακοίνωσης που ανέβασε η Μπάγερν στο twitter.

Σημειώνεται ότι αυτή ήταν η δεύτερη ανανέωση των Βαυαρών στο διάστημα της αποχής από την δράση, μετά από εκείνη του Τόμας Μίλερ. Όπως και σε εκείνη, ακολουθήθηκε πιστά το πρωτόκολλο ασφαλείας εν μέσω Covid-19, με τον Ντέιβις, τον Όλιβερ Καν, τον Χασάν Σαλιχάμιτζιτς και τον Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε να εμφανίζονται με μάσκες κατά την υπογραφή του συμβολαίου στα γραφεία του συλλόγου.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα