Χάαλαντ: «Θαυμάζω τον Ιμπραΐμοβιτς, μοιάζουμε μεταξύ μας»

Χάαλαντ: «Θαυμάζω τον Ιμπραΐμοβιτς, μοιάζουμε μεταξύ μας»

Gazzetta team
Χάαλαντ: «Θαυμάζω τον Ιμπραΐμοβιτς, μοιάζουμε μεταξύ μας»

bet365

Ο Ερλιγνκ Χάαλαντ παραδέχθηκε ότι θαυμάζει την νοοτροπία του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, τονίζοντας πως του αρέσει το γεγονός πως ο Σουηδός έχει αλλάξει εννέα ομάδες και έχει καταφέρει να αντεπεξέλθει σε όλες.

Ο νεαρός στράικερ της Ντόρτμουντ αυτή τη στιγμή είναι το πιο «hot» όνομα στην μεταγραφική αγορά. Ο Χάαλαντ σε πρόσφατη συνέντευξη του στο «FouFourTwo» τόνισε την ιδιαίτερη συμπάθεια που δείχνει στον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.

«Μου αρέσει η νοοτροπία που έχει και ο διαφορετικός τρόπος που βλέπει τα πράγματα. Νομίζω ότι κι εγώ έχω αυτή τη νοοτροπία του Ζλάταν. Μου αρέσει που αλλάζει ομάδες και χώρες διαρκώς. Δεν είναι εύκολο καθόλου. Αλλά πάντα τα βγάζει εις πέρας και σκοράρει ένα τσουβάλι γκολ. Μου αρέσει να τον βλέπω να παίζει. Τον θαυμάζω».

Η Ντόρτμουντ ήταν η τέταρτη ομάδα του Νορβηγού στράικερ και μάλιστα σε μία μικρή μέχρι στιγμής ποδοσφαιρική καριέρα. Οπως όλα δείχνουν βαδίζει κι αυτός στα χνάρια του Ιμπραϊμοβιτς.

«Είμαι και δύο επιθετικοί και ψηλοί. Αλλά έχουμε διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού ο καθένας μας. Είναι δύσκολο να συγκριθούμε. Εγώ είμαι αυτός που είμαι», ανέφερε μεταξύ άλλων για τις ομοιότητες που έχουν οι δυο τους.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα