Ρουμενίγκε: «Bundesliga μέχρι τον Σεπτέμβριο»!

Gazzetta team
Ρουμενίγκε: «Bundesliga μέχρι τον Σεπτέμβριο»!

bet365

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, δέχεται το φετινό γερμανικό πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο και το επόμενο να αρχίσει τον χειμώνα.

Ο κορονοϊός έχει φέρει τα πάνω – κάτω στην ζωή μας και, βεβαίως, το ποδόσφαιρο δεν αποτελεί εξαίρεση. Το γερμανικό πρωτάθλημα πήρε νέα αναβολή έως τις 30 Απριλίου και ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, πρότεινε να ολοκληρωθεί οπωσδήποτε, ακόμα και αν χρειαστεί να φτάσει ο... Σεπτέμβριος!

«Πρέπει να παίξουμε οπωσδήποτε αυτή την σεζόν μέχρι το τέλος. Για λόγους αθλητικής δικαιοσύνης, αλλά και για να περιορίσουμε τις οικονομικές ζημιές» τόνισε ο Ρουμενίγκε στην εφημερίδα «Frankfurter Allgemeine».

Ο Κάλε, ο οποίος δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να τελειώσει η Bundesliga τον Σεπτέμβριο («αν δεν υπάρχει άλλη πιθανότητα, από υγειονομικής και πολιτικής πλευράς, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτό το σενάριο») πρόσθεσε πως, σε μια τέτοια περίπτωση, το επόμενο πρωτάθλημα μπορεί κάλλιστα να ξεκινήσει τον χειμώνα.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα