Η Λεβερκούζεν παραχωρεί τον Χάβερτς για τουλάχιστον 100 εκατ. ευρώ

Η Λεβερκούζεν παραχωρεί τον Χάβερτς για τουλάχιστον 100 εκατ. ευρώ

Gazzetta team
Η Λεβερκούζεν παραχωρεί τον Χάβερτς για τουλάχιστον 100 εκατ. ευρώ

bet365

Ο Κάι Χάβερτς δύσκολα θα παραμείνει στη Λεβερκούζεν και την επόμενη σεζόν, όμως, σύμφωνα με τον Πέτερ Μπος, οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι θα πρέπει να καταθέσουν πάνω από 100 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν.

Είναι ο κατεξοχήν ανερχόμενος σταρ της Bundesliga και η επόμενη σούπερ πώληση της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ο Κάι Χάβερτς μετά από τέσσερις σεζόν στο κορυφαίο επίπεδο του γερμανικού ποδοσφαίρου έχε διανύσει μίλια που άλλοι παίκτες θα χρειάζονταν πολλαπλάσια χρόνια και ως αρχηγός στις Ασπιρίνες έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του, με το step-up της καριέρας του να βρίσκεται κοντά.

Ο προπονητής του, Πέτερ Μπος, παραδέχθηκε ότι ίσως αυτοί είναι οι τελευταίοι μήνες του στο κλαμπ που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, αλλά ξεκαθάρισε ότι όποια ομάδα θέλει να τον κάνει δικό της, θα πρέπει να προτείνει… εννιαψήφιο ποσό για να έχει τύχη στις διαπραγματεύσεις με τους ιθύνοντες του συλλόγου.

«Ο Κάι είναι μόλις 20 χρονών και όλοι τον αντιμετωπίζουν σαν νέο σταρ. Βρίσκεται στο σύλλογο από τα οκτώ του χρόνια, είναι ωραίο να δουλεύεις μαζί του. Είναι έξυπνος, παίζει και πιάνο. Το μερίδιο στα γκολ και τις ασίστ του αυξήθηκε κατακόρυφα μετά τη χειμερινή διακοπή. Δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε και τη νέα χρονιά. Αλλά για να φύγει πρέπει να έρθει πρόταση 100 εκατομμυρίων. Τι λέω, πάνω από 100 εκατομμύρια!»

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα