Πάντερμπορν - Κολωνία 1-2: Κλειδώνει παραμονή (vid)

Gazzetta team
Πάντερμπορν - Κολωνία 1-2: Κλειδώνει παραμονή (vid)

bet365

Η Κολωνία πέρασε με το διπλό από την έδρα της Πάντερμπορν του Σεμπάστιαν Βασιλειάδη (1-2) και απομακρύνθηκε στο -11 από την επικίνδυνη ζώνη, κλειδώνοντας σταδιακά την παραμονή της.

Ακόμη ένα βήμα προς την εξασφάλιση της παραμονής έκανε η Κολωνία.

Το σύνολο του Μάρκους Γκίσντολ προερχόταν από τις ευρείες νίκες απέναντι σε Σάλκε (3-0) και Χέρτα (0-5) και έκανε το 3Χ3 περνώντας νικηφόρα από την έδρα της ουραγού Πάντερμπορν.

Οι φιλοξενούμενοι έθεσαν τις βάσεις νίκης από το πρώτο ημίχρονο, με τον Μέρε να ανοίγει το σκορ στο 28' και τον Γιόνας Έκτορ να πιάνει ένα φανταστικό σουτ στο 36' για το 2-0.

Η απάντηση της ομάδας του βασικού Σεμπάστιαν Βασιλειάδη ήταν διαρκής στο β' μέρος. Ο Σρμπένι μείωσε σε 1-2 στο 73ο λεπτό, χάθηκαν κι άλλες ευκαιρίες μέχρι το φινάλε, όμως, η ισοφάριση δεν ήρθε κι έτσι η Πάντερμπορν δεν ξεκόλλησε ούτε την 24η αγωνιστική από τον πάτο της Bundesliga (16 βαθμοί).

Από την άλλη, η Κολωνία αποσχίστηκε 11 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού (32) και είναι πλέον πολύ πιο κοντά στην 6η Σάλκε (36), κάνοντας τη ζωή της πιο εύκολη από δω και πέρα μέχρι το τέλος της σεζόν.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα